vilu és leon együtt lesznek,de jön egy új fiú,alex aki kettős életet él az apja miatt és másnak adja ki magát vilunak és a többieknek.tetszik neki violetta.jön egy lány is gery vagy ki és szerelmes leonba.germán összejön ludmilla anyjával,priscillával.angie visszajön,akkor amikor ludmilla beszélget az anyjával.azt nem tudom hogy kit választ a végén germán,de ezt a képet láttam
francesca és diego csókolóznak és össze is jönnek: https://www.youtube.com/watch?v=SNNy9J5Myzg
ludmilla federicóval ár,aki a karrierjét építgeti és csak pár részben lesz.maxi és naty együtt.cami és brodway is együtt vannak.hát ennyi.ezeket onnan tudom,hogy itt sok mindent olvasgatok:)
SzIAsztok!
Láttam egy videót amelyben:a Violetta a Ludmilla dalát a ragyogó csillag vagyokot énekli(nem tudom a spanyol címét)és fellógatják a magasba közben a színpad mögött a Ludmilla egy gurulós asztalra egy vizet rak az asztal elgúrul és meglök valamit a Vilu meg lezuhan a magasból:/Tudok mégegyet ha érdekel privát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!