14/L vagyok. Tudtok ajánalni nekem való filmeket/sorozatokat? Mindenre nyitott vagyok. A kedvenceim a vígjátékok, de olyanok is jöhetnek amik nektek beváltak
Női szervek, Nagyfiúk, Coming out (magyar), Csak szex és más semmi (ez is magyar, de én nagyon szeretem:D)
nem vígjáték-
Lucy,
Sorozatok:
-Pretty Little Liars, Már van magyarul is (Hazug csajok társasága) a második évad közepéig kb. De felirattal szerintem sokkal jobb.
-10 dolog amit utálok benned, A sorozatra gondolok itt. Van film változat is ami kicsit régebbi de az is jó.
-Így jártam anyátokkal. Ehhez nincs hozzáfûzni valóm. Egyszerûen csak fergeteges. :D
-2Broke Girls, magyarul Az èlet csajos oldala. Ez egy igazán csajos sorozat .
-Gossip girl/Pletykafészek, Na ebbe van minden, csajok, pasik, szerelem, dráma, vidámság . Ezt is jobban szerettem felirattal. :)
Végül két Spanyol (Nem, ezek nem azok a nyálas visongatós szappanoperák. Azok Argentin ès Mexikói sorozatok):
-Internátus
-A bárka
Ez a kettô kicsit hosszabb sorozat. Több évad, sok rész és 1 rész átlagosan másfèl óra. De szerintem nagyon jók. ;)
Családi üzelemek
Nagyfiúk
A beavatott
Csontváros
Lenyűgöző teremtmények
Rubinvörös
Éhezők viadala, Futótűz
Eleven testek
Tökéletes hang
Step up filmek
Halállista (az első 2 rész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!