A Teen Wolf című sorozatból tényleg el fog menni egy főszerplő?
Figyelt kérdés
Én nagyon sajnálnám , mert Dereket és Lydiat is nagyon szeretem. Szerintetek melyiküket írják ki? :(2014. aug. 28. 00:19
1/6 anonim válasza:
Szia, honnan veszed, hogy kiírnak valakit? mert én még nem hallottam erről:/ Megosztanád velem pontosan, hogy mit tudsz? (sztem ha kiírás lesz tényleg akkor tuti, hogy Lydia karaktere megmarad mert, hogy Lydia még most fogja fel milyen képességei vannak.) (szerintem)
2/6 A kérdező kommentje:
Egy oldalon lattam , hogy bejelentettek az 5.evadot es azt is irtak, hogy a ket szereplo kozul valamelyik nem fog szerepelni benne. :(
2014. aug. 28. 11:42
3/6 anonim válasza:
Jaj, most jól megijesztettél. Remélem nem Dereket, bár Lydiát is kedvelem, de ha már muszáj valakinek elmennie... bár elég rossz érzésem van ezzel kapcsolatosan , ha igaz...:S:S
4/6 anonim válasza:
[link] szerintem itt olvastad , de én remélem hogy ez nem fog megtörténni , mert mind a kettő főszereplő annyira jóó és fura lenne nélkülük a sorozat :)
5/6 A kérdező kommentje:
En se szeretnem , ugy nem lenne az igazi . :(
2014. aug. 28. 17:16
6/6 anonim válasza:
hááát most lehet h SPOILERezek, de a 4. évadba, ahány rész van eddig, nagyon azt sejteti, h vkit kiírnak
mert van az a feketelista, ahol a kulcsszavak mindig halottak nevei és az egyiknek a kulcsszava Derek volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!