Valaki megtudná nekem mondani, hogy a Miami helyszínelőkből mikor hal meg Speed?
Figyelt kérdés
Nem bírom követni már annyi helyen adják ő volt a kedvenc szereplőm, de pont azokról a részekről maradtam le mikor ő meghal! Ha jól tudom a 2-ik évadban hal meg, de hanyadik részben? Fontos lenne! Köszönöm2010. jan. 16. 09:52
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ már sikerült kiderítenem a 2 évad végén hal meg!
2010. jan. 25. 13:09
3/6 anonim válasza:
Most nézem pont a sorozatot cd-n, és a 3. évad első részében lövik le.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem a nővérem, aki külföldön lakik ő mondta, hogy a 2 évad végén lövik le és a 3 évad első részében temetik el, de ha te most nézed cd-n akkor biztos, hogy jobban tudod!
2010. jan. 28. 06:29
5/6 anonim válasza:
Pont most nézem azt a részt, 3. évad 1. rész.
Amúgy mért ölik meg a karakterét? Ki akart lépni a színész, vagy mi?
6/6 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam, h konfliktus lett a színész és a sorozat készítői között ezért írták ki így, h meghal. Egyébként ha jól emlékszem még az V. évadban felfog tűnni egy epizód erejéig! Én is nagyon sajnáltam ő volt a kedvencem!
2011. jan. 18. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!