Melyik rész? CSI: miami!
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=IoMOqJ-vYrU&feature=related
ebben a videóban már csak azt az egy rész nem láttam, ami 0:33nál van, a smárolós rész!! látta már valaki?? idegesítő h hetek óta nézem az összes évadot, de egyszerűen nem akadok rá:@ légyszi segítsetek!!!
2011. okt. 30. 20:01
2/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. nov. 2. 15:43
3/8 A kérdező kommentje:
de nem!! már megnéztem, de nem ez az:S
2011. nov. 2. 15:49
4/8 anonim válasza:
Megkérdeztem a videó alatt, ott ezt írták. Akkor sajnos nem tudom. >.<
5/8 anonim válasza:
Még annyival kiegészíteném, hogy az ilyen fan-videókban szoktak olyat csinálni, hogy más sorozatból vagy filmből bele-beletesznek jeleneteket, hogy változatosabbnak tűnjön az egész videó. Ha nem találtad, lehet, hogy nem is a CSI-ből van. De ez csak feltevés. :D
6/8 A kérdező kommentje:
azért köszi:) amúgy biztos hogy ebből a sorozatból való!!
2011. nov. 3. 16:01
7/8 anonim válasza:
5 éves kérdés, de mivel a férjemmel kapcsolatos nem hagyhatom ki :D
9.10. évados "Pokoli társkereső"
Itt Ryan "beépül" :3
Úgy imádom <3
Én is sokáig kerestem ezt a részét, sikerült megtalálnom, persze azóta neked is tuti megvan.. :D
8/8 A kérdező kommentje:
Igen azóta persze megtaláltam, anno igazi Ryan fan voltam :D
2017. febr. 18. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!