Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a Trónok Harca...

Bálint39 kérdése:

Szerintetek a Trónok Harca nézése életkorhoz kötött? (persze nem a nagyon kicsi gyerekere gondolok)

Figyelt kérdés
Nem rég olvastam a kérdés a neten de nem igazán fejtették ki azok akik azt mondták ,hogy 18 vagy 20 év felett nézhető, csak egyszerűen "18+" és kész. Én 17 vagyok de abszolút tetszik a sorozat már a könyveket is elkezdem olvasni és szerintem egy 14-15 éves simán nézheti a sorozatot (vagy olvass hatja a könyvet) mert már képes felfogni ,hogy mi történik a képernyőn. Nagyon kíváncsi vagyok a ti véleményetkre is!

2014. aug. 20. 18:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy életkorhoz kötött, a politikai machinációk mozgatórugóit, tehát a hátteret nem fogja megérteni a fiatalabb olvasó.
2014. aug. 21. 20:24
 12/16 anonim válasza:

Tizennégy évesen olvastam el a könyvet, a vaskos méretéhez képest tűrhetően gyorsan végeztem vele, és aztán elkezdtem nézni a sorozatot is. Azt gondolom, a könyv a sorozattal együtt sokkal jobb, pedig már egymagában a könyv is fantasztikus.

A szereplőket nagyon jól választották ki, és nagyon jó a látványvilág, ezért a sorozat nagyjából olyan, mint a könyv. Tehát aki 14 évesen elolvasta a könyvet, az nyugodtan a sorozatot is nézheti.

Most 15 vagyok, az eddig megjelent könyveket és a sorozat 4 évadát végigolvastam/végignéztem. Imádtam!

A szüleim sem bánják, hogy nézem, hiszen tudják, hogy megértem: ez nem csak az ágybabújós jelenetekről szól és a harcról:D

És igen, megértettem a dolgokat. Igénybe vettem az agytekervényeimet, és bár nehezen, de azt hiszem minden átjött a könyvekből/a sorozatból.

Azt hiszem 12 évesnek még nem ajánlanám, de 13 éves kortól felfele bátran meg lehet nézni (és el lehet olvasni), ha elég érettnek gondolja hozzá magát az.. aki nézni akarja.

Persze sok olyan van, aki nem ajánlja, csak ha már elmúltunk 18, sőt, 20 évesek. Pedig én biztos vagyok benne, hogy van olyan harminc éves, aki kevésbé fogja fel a történetet és annak lényegét, mint a nála jóval fiatalabbak.

De ezt mindenkinek magában kell eldöntenie.

2014. aug. 22. 23:35
 13/16 anonim válasza:
Lehet nézni 15 alatt is csak nincs értelme szerintem :) Ez alapvetően egy komoly és sokkal nehezebben emészthető mű mint a többi fantasy, ezért nem ajánlott úgy nekiállni a sorozatnak hogy nem vagy elég érett, vagy nincs meg a kellő érdeklődés a bonyolult politikai szálak iránt, mert akkor tényleg csak annyit értesz belőle hogy b*sznak meg harcolnak. Ez teljesen más stilus mint a Gyűrűk Ura bármennyire is fantasy mindkettő:) Én 15 évesen megnéztem az első részét, hát nem vonzott valamiért, túl ijesztőnek találtam:P Aztán 1 évvel később újra megnéztem, és akkor annyira megtetszett, hogy 17 évesen el is kezdtem olvasni a könyvet :) Persze ha valaki nagyon átlátja a dolgokat már 14 évesen, nézze csak, de nem kell erőltetni sztem:)
2014. aug. 24. 17:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Én 13 vagyok de értem mind a 4 évadot
2014. aug. 28. 01:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Ahha, de rögtön, ha van néhány komolyabb kérdés, arra nem tudod a választ...
2014. aug. 28. 11:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Na,most tegyél fel pár olyan kérdést a Trónok Harcával kapcsolatban,amire nem tudom a választ! Priviben!
2014. szept. 3. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!