Bálint39 kérdése:
Szerintetek a Trónok Harca nézése életkorhoz kötött? (persze nem a nagyon kicsi gyerekere gondolok)
Figyelt kérdés
Nem rég olvastam a kérdés a neten de nem igazán fejtették ki azok akik azt mondták ,hogy 18 vagy 20 év felett nézhető, csak egyszerűen "18+" és kész. Én 17 vagyok de abszolút tetszik a sorozat már a könyveket is elkezdem olvasni és szerintem egy 14-15 éves simán nézheti a sorozatot (vagy olvass hatja a könyvet) mert már képes felfogni ,hogy mi történik a képernyőn. Nagyon kíváncsi vagyok a ti véleményetkre is!2014. aug. 20. 18:47
1/16 anonim válasza:
Az életkorhoz kötés csak ajánlás, nem pedig előírás. Az nézi, aki szeretné nézi.
2/16 anonim válasza:
Na várj.Ez most kérdés? Még nem néztél soha 18+-os filmet vagy mi?
3/16 anonim válasza:
szerintem,minimum kell lenni egy 15 évesnek hogy teljesen feltudja fogni a lényegét a sorozatnak,a politikai lépéseket és meg a bonyolult és összetett szálakat és viszonyokat,és nem azt látni hogy jé dugnak,azok meg harcolnak....
4/16 anonim válasza:
és én 15-6 évesen kezdtem el nézni
6/16 anonim válasza:
Én 16 évesen kezdtem el nézni és minden oké volt,feltudtam fogni és megis tudtam érteni mindent.Szerintem ha már vagy 14 simán nézheted,bár ugye ez egyénfüggő,hogy ki hol tart a szellemi fejlődésben.Egyszóval nézz bele,és döntsd el,hogy hogy állsz vele.
7/16 anonim válasza:
Én 15 évesen kezdtem olvasni/nézni. Szerintem 14-15 éves korban simán el lehet kezdeni, de (mint ahogy már előttem is írták) függ az egyéntől is.
8/16 anonim válasza:
Én 15/F vagyok és elolvastam már 2 könyvet és 2 évad sorozatot megnéztem. Mindent értettem belőle eddig :D
9/16 anonim válasza:
Hát figyi,az én nagynéném a barátjának olvasott föl skypon,ekkor voltam 11,annyira megtetszett,hogy könyörögtem anyámnak,hogy had olvashassam el én is.Most 13 vagyok,ésmár vegignéztem mind a 4 sorozatot,a könyvbe meg a 3-at olvasom! Én teljesen feltudom fogni! Szerintem,ha elkezded nem bánod meg! :D
10/16 anonim válasza:
ha most belegondolok,mindenki azt mondja magáról hogy felfogta az egészet xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!