Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » NCIS rajongók! Mi a véleményet...

NCIS rajongók! Mi a véleményetek Ellie Bishopról?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy leadták már a 11 évadot, de én a felét láttam szinkronosan. ( [link]

Arra lennék kíváncsi kinek mi a véleménye róla.

#NCIS #Ellie Bishop
2014. aug. 20. 00:30
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Utálom. Először Kate (őt nem kedveltem) majd Jen aki az egyik kedvencem most meg Ziva... hatalmas rajongó voltam de már nem fogom nézni
2014. szept. 5. 17:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is utáltam Kate-t.
2014. szept. 6. 11:26
 3/8 A kérdező kommentje:
De Bishopot se kedvelem. Elrontotta a NCIS tipikus jeleneteit. Evvel meg nem értek eggyet: [link] ( tökéletesen tudok érvelni mellette)
2014. szept. 6. 12:24
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Nem kedvelem.

Olyan szinten sztereotip női háttértáncos, hogy behányok:

-vékony

-szőke

-széparcú

-nőies

-inkompetens

-fut a team után mint egy pincsikutya

-nem egy lángész

-fizikailag is elég ergya

Ebbe a masszába e tökös, nagypofájú nő kéne, aki időnként elküldi a macsókat a fenébe, nem mint eyecandy van csak jelen, hanem van annyira belevaló, hogy láthatóan szüksége legyen rá a teamnek.

Az se lenne utolsó, ha nem lenne egy vonzó nő, így végre nem a "vessük egy kis koncot Tonynak" lenne a hatásköre.

2014. nov. 16. 18:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Pontosan. Szerintem Ziva ilyen volt... Elvileg vendég szereplőként visszajön.
2014. nov. 16. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Ezt a szőkét utálom, folyton felb@.ssza az idegeimet.

Catet azért bírtam, ahogy Tonyval szívatták egymást, de Ziva volt az igazi idevaló. Kemény, okos, bátor, makacs. Nagyon sajnálom, hogy leváltották, ezzel a szőkével baromira nem kellett volna elcseszni a sorozatot.

2018. júl. 8. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon tegnap keres de azért én is kifejtett véleményem, bár nem tudom minek.

Szóval, én nagyon szeretem Ellie t, az elején kissé fura, de amúgy aranyos karakter. És szerintem pont azért kellett a sorozatba, mert az ilyen szőke, vékony nőket létezik a férfiak, e miatt könnyebben be tud épülni meg ilyenek, mert keveset felteteleznek róla. Nekem ő a kedvencem

2023. aug. 31. 08:54
 8/8 anonim ***** válasza:
7. De Ziva is kedvenc!!!
2023. aug. 31. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!