STALIA (Stiles+Malia) vagy STYDIA (Lydia+Stiles)? Érveket is írjatok!
Én nem szeretem Malia-t, a szénésznő is roppant antipatikus, ebből kifolyólag, bár Stiles az egyik kedvencem, nem szeretem Stalia-t sem. Egyébként soha sem voltam az a nagy Stydia shipper, viszont sokkal szívesebben látnám Stiles-t azzal a lánnyal, akibe olyan régóta szerelmes volt. És Lydia is kezdte viszonozni az érzelmeit, de ez van. Meg az ő jeleneteiket olyan dinamikusnak érzem, van köztük kémia és a köztük kialakult kapcsolat annyira mély, amelyet Jeff Davisék 3 évig építettek az első részektől fogva és kicsit hirtelennek érzem, hogy így bedobták Stalia-t egyik részről a másikra. Gondolok itt az Eichen-házra.
Egyébként a sorozatban Dereket, Isaac-et és Lydiát sajnálom a legjobban. Szerintem ők azok, akik a legtöbb dolgon mentek keresztül (talán még Stiles) a történet során és akiknek igazán szurkolni tudok, hogy végre renbe jöjjenek és boldogak lehessenek :)
Kösz-pusz.. A kérdezővel értek együtt..
Stalia a világ legjobb OTP-je..
Meg mivel Malia a kedvenc szereplőm, ezért nekem az a fontos, hogy Ő boldog legyen. És ő az Stilesszal. És én Stalia shipper vagyok. És az is maradok<333
De a végén úgyis Stydia lesz....-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!