Hogy jönnek a Marvel filmek időrendi sorrendben?
Nincs egy igazán átfogó időrendi sorrendjük, amely minden filmre kiterjed, csupán számítgatni és találgatni lehet. Ez azért van, mert pl. külön világ a Bosszúállók világa, külön világ az X-Men világa, és így tovább.
De azért, hogy adjak valamilyen szintű konkrét választ a kérdésre:
A Bosszúállók világában játszódó filmek sorrendje:
Amerika Kapitány: Az első bosszúálló
Vasember
Vasember 2
A hihetetlen Hulk
Thor
A Bosszúállók
Vasember 3
Thor: Sötét világ
Amerika Kapitány: A tél katonája
A Galaxis őrzői
Az X-Men világában játszódó filmek sorrendje:
X-Men: Az elsők
X-Men kezdetek: Farkas
X-Men - A kívülállók
X-Men 2.
X-Men: Az ellenállás vége
X-Men: Az eljövendő múlt napjai
Első vagyok.
Igaz-igaz, kihagytam egyet és elírtam egyet (a 15+ filmből), de nem tudom mi ez a nagy lepontozás...
"mert pl. külön világ a Bosszúállók világa, külön világ az X-Men világa, és így tovább." Hülyeség, a Marvel univerzum egységes és Rozsomák az X-menből az egyik Bosszúálló alapító tag. Előbb volt tagja a bosszúállóknak, mint Thor vagy a vasember... Ha utána sem nézel a dolgoknak akkor miért lepődsz meg rajta ha a pontatlan információdat lepontozzák ?
Egyébként nem két világ az x-men és a bosszúállók!!!!
Ha figyelmesen nézi a filmeket az ember és nem árt ha képregényben is otthon van akkor tudja hogy higanyszál és a skarlát boszi az xmenből mentek át a bosszúállókhoz az útról korából pl.a sorrend ebből kiindulási szerintem a filmben kapcsolatban úgy indul hogy..
A szövetség
Farkas a kezdetek
És az első bosszúállók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!