Mikor jön össze bella edwardal a könyvben?
Én olvastam az mind a négy könyvet még az Éjféli Napot is, nyugodtan kérdezz tudok idézni a könyvből.
De ezt a kérdésedet is bővebben kifejthetnéd, mert nem nagyon értem.
Nem nagyon értem ezt a kérdést..oldalszámot kérsz vagy mi ??
Fokozatosan jönnek össze a könyvben.(a film egyébként teljesen eltér a könyvtől..a könyv sokkal hosszabban mutatja be ezt a történetet és érzelmesebb is)
Már kb. amikor Edward elvitte Bellát a tisztásra,azután már összejöttek...de ezt nem lehet ezt így elmondaani..olvasd el és megtudod !! ;)
:D
Oldalszámot???
Fokozatosan "jönnek össze", nincs oldalszáma.
Egyáltalán mit értesz PONTOSAN azon hogy összejönnek? Mert akkor talán még segíthetnék.
A keresőbe beírod hogy: alkonyat pdf--> letöltöd azzal a kis gombbal a jobb felső sarokban. -->megnyitod--> van egy kis távcső az eszköztárban vagy ha nincs akkor megkeresed azt hogy "keresés" arra rámész--> majd beírod azt a szót amit keresni szeretnél így kidobja a találatokat.
Én is így szoktam vissza keresni.
Amennyiben nem sikerül letölteni az sem baj, szintén kereső, alkonyat pdf majd kijelölsz egy szót --> utána jobb egérklikk másolás összes vagy kijelöl mindet---> miután kijelölted az egész könyvet nyitsz egy wordpadot vagy egy jegyzettömböt vagy wordöt tök mindegy--> oda beilleszted --> majd szintén a keresés vagy a távcsőre kattintasz és beírod azt a szót/szavak amiket keresel.
Írj ha kell segítség vagy ha eltudod magyarázni hogy mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!