Nektek ki az a karakter aki a legjobban felidegesített titeket bármelyik filmben/könyvben és miért?
Figyelt kérdés
Most kezdtem újra olvasni a Harry Potter könyveket és rájöttem hogy Umbridge a valaha megalkotott leggonoszabb,legvisszataszítóbb, legidegesítőbb karakter.Így még nem idegesített fel egy karakter se egy könyvben/filmben sem.2014. aug. 1. 18:39
1/8 anonim válasza:
Igen az is idegesítő volt.
Meg sokáig idegesített A trónok harcából Joffrey Baratheon
2/8 anonim válasza:
Szerintem Joffrey Baratheon sokkal irritálóbb. Egy beképzelt, szadista, tejhatalmú p*ts.
3/8 anonim válasza:
Egyébként mindig sikerül nagyon jó színészeket kiválasztani a szerepekhez akik alapból irritálóak.
4/8 anonim válasza:
Mert irritáló karaktereket biztos nagyobb móka hozni. :) Tök jó lehet.
5/8 anonim válasza:
Utóbbi időben 300: a birodalom hajnala c. filmből Artemisia.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen Joffrey is idegesítő volt.
2014. aug. 1. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!