Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedvenc horrorfilmete...

Melyik a kedvenc horrorfilmetek és milyeneket ismertek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 18:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hihi... csak én szeretem a szanatórium-horrorokat? :))

Halál Alagútja... személyes kedvencem.

Ismerem még:

- Insanitarium ( bár ez elég gagyi.. )

- Paranormal Activity ( Ismerősömtől idézve " Két napig idegsokkos voltam utána" )

- Orphan - Az árva ( Ez is jóféle :)

- Végső Állomás ( Nekem nem annyira tetszett.. )

- Nem Fogadott Hívás ( Az arcom, amikor haverom a film után benyomta a csengőhangot a telefonján.. felbecsülhetetlen :)

Fűrész I-II, Kör, Halálos Hallgatás, most így hirtelen több nem jut az eszembe.

2010. febr. 4. 18:50
 12/12 anonim ***** válasza:

tegnap 22:23 vagyok! :D

szóval, igen nézd meg mindenféleképpen, a hivatlanok nagyon jó film. én még moziban láttam, eszméletlen film.

az utolsó hozzászólóhoz szolván:

a paranormal activity, valóban nagyon durva film, nekem nem ismim hanem én láttam egyedül itthon este, és 2 napig nem tudtam aludni pedig egy nagy állat vagyok:D a PARANORMAL ACTIVITY-T csak az nézze meg, aki nagyon szeret félni, mert ez tényleg cska erős idegzetűeknek ajánlott. (persze csak akkor parás ha egyedül csakis egyedül nézed meg és este)

2010. febr. 4. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!