Az alpha és omega 2 illetve 3 -nak van e már magyar szinkronja?
A 2010-ben elég jól sikerült filmnek 2013-ban és 2014-ben készült el a 2. és 3. része. Ezek sajnos csak 45 percesek.
Keresgéltem, de csak angolul találtam meg a filmet, és ezért megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy egyáltalán meg van e magyarul.
Ha igen akkor adnátok egy letöltési linket pls?
Tudom, hogy egyesek szerint sz*r a film, de nekem tetszett. Épp ezért érdekelne. Valamint olyat is láttam, hogy lesz 4. meg 5. rész, ha jól értettem. Mondjuk nem értem, hogy miért nem csinálnak egy normális 1.5h-s filmet, a 45 perces részek helyett.
Egy letöltési linknek tényleg örülnék, mert még az nCore-on sem találtam meg, csak az 1. részt.
Köszönök minden választ.
Szia igaz hogy nincs magyar verzio de megtaláltam magyar feliratal a filmbiradalom comon van Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure a néven keres rá ez a csak a 2 rész remélem még 3 évadot csinálnak ebböl mert ez megváltoztata az életem és a gondolkodásomat is
és NEM SZ@R A FILM SÖKÉNT NAGYON JÓ
filmbolondok-online.com
Csak rákeresel és meglesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!