Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az alpha és omega 2 illetve 3...

Az alpha és omega 2 illetve 3 -nak van e már magyar szinkronja?

Figyelt kérdés

A 2010-ben elég jól sikerült filmnek 2013-ban és 2014-ben készült el a 2. és 3. része. Ezek sajnos csak 45 percesek.

Keresgéltem, de csak angolul találtam meg a filmet, és ezért megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy egyáltalán meg van e magyarul.

Ha igen akkor adnátok egy letöltési linket pls?

2014. aug. 11. 10:48
 1/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy egyesek szerint sz*r a film, de nekem tetszett. Épp ezért érdekelne. Valamint olyat is láttam, hogy lesz 4. meg 5. rész, ha jól értettem. Mondjuk nem értem, hogy miért nem csinálnak egy normális 1.5h-s filmet, a 45 perces részek helyett.

Egy letöltési linknek tényleg örülnék, mert még az nCore-on sem találtam meg, csak az 1. részt.

Köszönök minden választ.

2014. aug. 11. 10:56
 2/6 anonim válasza:
Sajnos nincsen és nem is lesz valószínűleg, míg eredeti nyelven lesz 4. és 5. rész is.
2014. aug. 30. 16:45
 3/6 anonim válasza:

Szia igaz hogy nincs magyar verzio de megtaláltam magyar feliratal a filmbiradalom comon van Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure a néven keres rá ez a csak a 2 rész remélem még 3 évadot csinálnak ebböl mert ez megváltoztata az életem és a gondolkodásomat is

és NEM SZ@R A FILM SÖKÉNT NAGYON JÓ

2014. dec. 8. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia én is láttam az Alfa és Omegát és amugy ténylegn jó film a kedvencem és én is úgy hallottam hogy nincs magyar szinkronnal 2. és 3. rész de hallottam hogy a 2. vagy a 3. valami karácsonyos... Nem tom de tuti jók *.* Amugy én az Oroszlánkirályt se látom még tisztán, nemhogy ezt... Amúgy szerintem jobb hogy csak ugynevezett rövidfilmek mert ez a film így jó.
2015. febr. 9. 18:31
 5/6 anonim válasza:
Szia! Elvileg a 3. részét mostanában adni fogják a Boomerang mesecsatornán. Tudod, a testvérem még néha nézi ezt a csatornát, és pont láttam én is, hogy adni fogják, de azt sajnos nem tudom, hogy mikor.
2015. júl. 11. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:

filmbolondok-online.com

Csak rákeresel és meglesz...

2015. aug. 6. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!