Honnan tudnek magyar szamokat ingyen letolteni? Bikini, Hobo, Edda, Omega szamokat szeretnek talalni. Elore is koszonom a valaszokat!
off:
Elsőnek, www.momu.hu-ról hogy kell számot letölteni? :/ Már regisztráltam.
A firoxal tudsz letölteni kell hozzá telepíteni a Download Helper,és amikor megy a szám arra rá katintasz és tölti ahova te akarod.Sajna nem tudom érthetőben leírni.
remélem sikerül.Kérdező neked nem tudom hogy tudnék segíteni,megpróbálok keresni valami oldalt. vagy esteleg msn-en cím vagy e-mailben küldök zenét ha gondolod.
nah találtam is egy másik oldalt,ehhez nem muszáj firefox(amúgy az egy böngésző mint az explorer)
Be írod mit keresel,ki adja és rá katintasz,be add egy másik oldalt,ott megint katt amit le akarsz tölteni,és utána hogy save(itt meg kell adnod hogy hova töltse le a gépeden,ne felejtsd el hova menti)ez kis idő bele kerül,utána a számítógépen megkeresed és lehet hallgatni :)remélem sikerül...majd írd meg :)
Amúgy ezeken ti találtatok magyar zenét?
Hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!