Gergely006 kérdése:
Star Wars a klonok háboruja 6. évad lesz magyar országon? -remélem és nem csak buta feliratosok lesznek hanem szinkronosok is az jó lenne :D
Figyelt kérdés
Ja és még egy valami:
ahsoka tano vissza tér??? én úgy láttam igen... igaz?
2014. aug. 9. 19:27
1/4 anonim válasza:
Nemrég fejeztem be a 6. évadot. Ez csak egy 13 részes évad volt, és csak Netflix-re készítették. Szinte semmi esély nincs rá, hogy bármilyen formában vetítenék a magyar Cartoonnetwork-on. És egyébként sajnos nem szerepel benne Ahsoka egy kicsit sem.
2/4 anonim válasza:
Más országokban TV műsorra tűzik, azt hiszem valamelyik másik európai Cartoon-on is adni fogják, de persze ez ránk nézve nem jelent semmit, hiszen az itthoni CN sok más rajzfilmet is kihagyott, amit más országokban rendesen leadtak.
Szóval egyelőre nem tudjuk.
3/4 A kérdező kommentje:
jó lenne
2014. aug. 15. 21:22
4/4 A kérdező kommentje:
Van valami Ashoka Tano-ról az 5.évad után? valami ismertető mi történt vele vagy valami ilyesmi?
2014. aug. 15. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!