Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars a klonok háboruja...

Gergely006 kérdése:

Star Wars a klonok háboruja 6. évad lesz magyar országon? -remélem és nem csak buta feliratosok lesznek hanem szinkronosok is az jó lenne :D

Figyelt kérdés

Ja és még egy valami:

ahsoka tano vissza tér??? én úgy láttam igen... igaz?

2014. aug. 9. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nemrég fejeztem be a 6. évadot. Ez csak egy 13 részes évad volt, és csak Netflix-re készítették. Szinte semmi esély nincs rá, hogy bármilyen formában vetítenék a magyar Cartoonnetwork-on. És egyébként sajnos nem szerepel benne Ahsoka egy kicsit sem.
2014. aug. 9. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Más országokban TV műsorra tűzik, azt hiszem valamelyik másik európai Cartoon-on is adni fogják, de persze ez ránk nézve nem jelent semmit, hiszen az itthoni CN sok más rajzfilmet is kihagyott, amit más országokban rendesen leadtak.

Szóval egyelőre nem tudjuk.

2014. aug. 10. 13:44
 3/4 A kérdező kommentje:
jó lenne
2014. aug. 15. 21:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Van valami Ashoka Tano-ról az 5.évad után? valami ismertető mi történt vele vagy valami ilyesmi?
2014. aug. 15. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!