Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért olyan trágya a Star...

Miért olyan trágya a Star Wars I-II-III. rész?

Figyelt kérdés
Amit én látok, hogy pocsék forgatókönyvet írtak egyébként is pocsék színészeknek, tisztelet a pár kívételnek, mint L. Neeson vagy C. Lee. Tele van a három film földi dolgokkal, mint Dex étterme, ami egy tipikus amerikai útmenti diner. De még a pincérnő robot is úgy beszél, mint azokban. Az operatőri munka is gyenge, próbál művészkedni, de inkább szánalmasan amatőrök a beállításai. Túl sok a CGI. Borzalom az egész. Miért kellett ezt?

2014. aug. 7. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%

Kedves kérdező!

Vannak emberek akiknek tetszik a Star Wars 2 trilógiája és tetszeni fog a 7. része is, van akiknek nem. Az utóbbiba tartozol te is. Ebből a kérdésből amit feltettél azt vettem ki, hogy te azért tetted ki a kérdést, hogy elmondhasd a véleményedet. Gondolom idősebb vagy, és gondolom akkor már "felnőtt" voltál, amikor kijött a Star Wars IV. V. VI. (4-5-6) és neked az tetszett meg. A világ fejlődik és nem szeretne maradi lenni. Már bocsánat. Nekem személy szerint tetszett mind a 6 rész és tetszeni fog a 7. rész is. Szerintem a negatív véleményedet máshol oszd meg és ne ott ahol emberek ezrei-tízezrei járnak naponta okosodni-tanulni. Ezzel szerintem csak lehangolod az oldalt.

Szép napot!

2014. aug. 17. 13:12
 12/14 anonim ***** válasza:

nah jó,azért az eredetiben is voltak olyan dolgok amitől már 7-8 évesen is kirázott a hideg akkora sza-r.

az ewokokról beszélek,meg hogy pár mozogni alig tudó törpe medve,legyőzte a birodalmi rohamosztagosokat.

2014. aug. 26. 22:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezt a földi dolog mániádat nem értem, az eredeti trilógia se volt azért annyira elrugaszkodott. Mos Eisley-ről nem egy földi kocsma jutott eszedbe? Voltál már kocsmában?

A csempészkedés, az öltözékek, megmentendő hercegnők... Azért szerintem elég földi. Mondjuk az I. és II. epizódokat nem akarom védeni, mert tényleg gyalázat volt sok szempontból, de a te érveidet nézve bőven bele lehetne kötni az eredetibe is. Különösen a Jedi visszatérbe. Az ewokok legalább olyan gázak, mint a gungan-ek, a sztori pedig 3 mondatban összefoglalható. Persze én imádom ettől függetlenül, de ne legyünk elvakultak. Az új trilógiának is megvannak az értékei, ahogy a réginek is a maga hibái.

2014. nov. 8. 14:17
 14/14 hidd válasza:
0%
Sokall jobb mint az utána következő 3 om (han solo,csubaka, kivétel) csak azért nem tudták folytatni mer elöbb készült el a 4,5,6 de alternativan (vissza vezetve)folytathatnák a 2-3 om szereplőivel.
2015. jún. 3. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!