Miért olyan trágya a Star Wars I-II-III. rész?
Kedves kérdező!
Vannak emberek akiknek tetszik a Star Wars 2 trilógiája és tetszeni fog a 7. része is, van akiknek nem. Az utóbbiba tartozol te is. Ebből a kérdésből amit feltettél azt vettem ki, hogy te azért tetted ki a kérdést, hogy elmondhasd a véleményedet. Gondolom idősebb vagy, és gondolom akkor már "felnőtt" voltál, amikor kijött a Star Wars IV. V. VI. (4-5-6) és neked az tetszett meg. A világ fejlődik és nem szeretne maradi lenni. Már bocsánat. Nekem személy szerint tetszett mind a 6 rész és tetszeni fog a 7. rész is. Szerintem a negatív véleményedet máshol oszd meg és ne ott ahol emberek ezrei-tízezrei járnak naponta okosodni-tanulni. Ezzel szerintem csak lehangolod az oldalt.
Szép napot!
nah jó,azért az eredetiben is voltak olyan dolgok amitől már 7-8 évesen is kirázott a hideg akkora sza-r.
az ewokokról beszélek,meg hogy pár mozogni alig tudó törpe medve,legyőzte a birodalmi rohamosztagosokat.
Ezt a földi dolog mániádat nem értem, az eredeti trilógia se volt azért annyira elrugaszkodott. Mos Eisley-ről nem egy földi kocsma jutott eszedbe? Voltál már kocsmában?
A csempészkedés, az öltözékek, megmentendő hercegnők... Azért szerintem elég földi. Mondjuk az I. és II. epizódokat nem akarom védeni, mert tényleg gyalázat volt sok szempontból, de a te érveidet nézve bőven bele lehetne kötni az eredetibe is. Különösen a Jedi visszatérbe. Az ewokok legalább olyan gázak, mint a gungan-ek, a sztori pedig 3 mondatban összefoglalható. Persze én imádom ettől függetlenül, de ne legyünk elvakultak. Az új trilógiának is megvannak az értékei, ahogy a réginek is a maga hibái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!