A Teen Wolf mennyire félelmetes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!:)
Nagyon el szeretném kezdeni nézni ezt a sorozatot, de nem tudom mire számíthatok...A vértől egyáltalán nem irtózom, tehát az jöhet, de fel kell készülnöm ilyen félelmetes/hirtelen előbukkanó dolgokra?:D
Nem nagyon szeretem este, ha játszik velem a fantáziám, csak ezért kérdem.:)
A válaszokat előre köszönöm:)
2014. aug. 6. 13:36
11/12 anonim válasza:
ahogy az előttem szólók is írták,vannak benne durva részek,főleg a 3.-4. évadban,de 15 évesen már nem hiszem,hogy gondod lesz az alvással miatta :D nagyon jó sorozat,az első,második évadban még elég "kicsik" a szereplők,viszont a 3.-tól már egyre jobb részek lesznek :) majd stiles meg malia...:D haha,jó szórakozást hozzá és lépj be facebookon a Teen Wolf Fans Hungary csoportba :*
12/12 anonim válasza:
Én 11 évesen néztem meg (a Vámpírnaplókat is), és azóta a kedvenc sorozatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!