A Teen Wolf mennyire félelmetes?
Sziasztok!:)
Nagyon el szeretném kezdeni nézni ezt a sorozatot, de nem tudom mire számíthatok...A vértől egyáltalán nem irtózom, tehát az jöhet, de fel kell készülnöm ilyen félelmetes/hirtelen előbukkanó dolgokra?:D
Nem nagyon szeretem este, ha játszik velem a fantáziám, csak ezért kérdem.:)
A válaszokat előre köszönöm:)
Nem tartom félelmetesnek...kicsit gagyi is...
Lehet vannak hirtelen előbukkanó dolgok. De ez nem az afilm amitől félni kell
Köszönöm szépen.:D
Elkezdem, mert nagy kedvencem Dylan O'Brien.:D Max. abbahagyom, ha úgy ítélem, hogy ez sok nekem.:D
Szerintem nem fogsz tőle rosszat álmodni.
Ez nem az a fajtam film amitől majd az éjszakában rémeket fogsz látni
Egyáltalán nem félelmetes, nem horror, nem is thriller (én nem nevezném egyiknek se), főleg tinédzsereknek készült így elég visszafogott, összességében véve inkább humoros, tinirománcos misztikus sorozat, vannak benne jó sztorik, sztorielemek, amikért megéri nézni.
Holttestek akadnak benne néha, kapásból az első részben is, hirtelen előbukkanó ijesztő dolgok nem jellemzőek. Ha elmúltál 8 éves, szerintem nem fogsz félni tőle.
15 évesen biztos nem fogsz félni tőle. :D
Mindenképpen nézd, én függő lettem, valami hihetetlen jó sorozat.
Elkezdtem nezni es beleszerettem *-* Tenyleg nincs benne semmi komoly. Kicsit hülyen all Dylan-nak a rövid haj de ezen kivül minden pörfikt :D
Köszönöm a segitseget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!