Melyik az a romantikus, dráma, amin a film közbe/után elhasználtál egy 100as zsepit? , /Főként nők, lányok válaszát várom/
Rendes válaszokat szeretnék. Előre is köszi.
Nekem amúgy:
1. P.S. I Love You - Akár hányszor látom sírok rajta
2. Szerelmünk lapjai- Mesés, szívszaggató történet
3. Séta a múltba- pont ma láttam, hát még nem eszméltem fel, még mindig fáj a fejem a sírástól...
Alapból is érzelmes beállítottságú vagyok, de ezek a filmek... :( Kb. fulladozok a bőgéstől rajtuk..
Ti még tudtok ilyen témában, jó filmeket?
Titanic- annyit sírtam rajta .
Furcsa de engem a Séta a múltba egyáltalán nem hatott meg.nem is tetszett
Igaz régen nem írt már senki, s azt sem tudom a kérdezonél mennyire aktuális még a kérdés :) de azért válaszolok
Az én kedvenc bogos filmjeimet eddig még senki nem említette, ezek a Moulin Rouge! (Nicole Kidmannel) és a Hét élet (Will Smithszel)
ezeken nagyokat zokogok és sosem unom meg, a Moulin Rouge-t már legalább 20szor láttam :D
Még én is bővíteném (Bár ez szerintem a saját kérdésem a régebbi felhasználónevemen amit már nem tudok használni. :D :D :D )
Rakoncátlan szív és a Befejezetlen szerelem.
ezek a filmek tényleg nagyon jók:)
hozzájuk tenném még ezeket:
a Jövő kezdete
Pearl Harbor
Édesek és mostohák
Az angol beteg
Levelek Júliának
Charlie St Cloud halála és élete
Sophie választása
Esőember
A szív hídjai
Édes november
Túl a barátságon
Az élet szép
Armageddon
nem mins romantikus, de én sírtam mindegyiken..
A felhők fölött három méterrel!:)
Én nem szoktam sírni ilyen filmeken,alapból nem vagyok egy érzelgős típus...de ez a film mindent vitt..:)
Várható a második része,nemsokára!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!