Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek melyik a jobb, a...

Szerintetek melyik a jobb, a Violetta, vagy a Harry Potter?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm szerint: "a Violetta sokkal jobb, mert a Harry Potter hülyeség".
2014. aug. 3. 12:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Harry Potter :)
2014. aug. 25. 08:41
 12/13 anonim válasza:
Ez mar milyen kerdes?? A harry potteren latszik hogy egy komoly tortenet az egesz ha meg filmet is csinaltak belole! Violettanak nem adok 2 evet es lemegy a csillaga,olyan az egesz mint egy szappanopera,azokkal az agyament szereplokkel,fuuu de utalom,semmi ertelme nincs,ennel a hannah montana is 100× jobb...HARRY POTTER 
2014. aug. 29. 09:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Régebben Violetta fan voltam, de egyszerűen meguntam, mikor el kezdtem olvasni a Harry Pottert ami végtelenszer jobb! Nem hiába hogy a Harry Potterről bármit, a Violettáról meg semmit nem találsz a neten! + A Violettában 20 ismeretlen színész játszik, amég a Harry Potterbe 2000 ismert és profi színész játszik!
2014. szept. 3. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!