Szerintetek melyik a jobb, a Violetta, vagy a Harry Potter?
Ez a kettő nem összehasonlítható! Harry Potter megtanít rá, hogy hogyan old meg a kilátástalan helyzeteket, hogy hogyan győzd le a félelmeket!
A Violetta... tanít valamit egyáltalán? Esetleg azt, hogy nagyon fontos, hogy énekelj és pasizz. Jee... :(
A Harry Potter egyáltalán nem hülyeség, én ezt inkább a Violettára mondanám. Aki bántani meri Harry-t, annak Avada Kedavra!
Nos,a Violettát a 10-14 éveseknek találták ki,és igazából abból 1 db 40 perces rész 6 perce arról szól,hogy mi történik a kislánnyal és a 2 sráccal,a maradék 35 pedig a mellékszereplők hülyeségéről,ja és hallhatsz benne egy csomó dal argentinul amit meg sem értesz.......
A Harry Potter pedig egy könyvsorozat amit te magad képzelsz el amikor olvasod,és a 8 film pedig remek lett,tanulsággal!!
SZÓVAL HARRY POTTER FOREVER!!!
Ez a kérdés hülyeség :) Harry Potter 1000x jobb.
Ezt úgy mondom. hogy mindkettőt ismerem. A violettának is kb az összes részét láttam, de az annyira fel tud idegesíteni, hogy a fejemet csapkodom a falba. Bugyuta az egész. A Harry Potter meg Harry Potter :) HARRY POTTER <3
Szerintem a kettő azért nem hasonlítható össze. Más stílusokat képvisel.
De én a violettából egy részt láttam, hát nem tudom mi ez a nagy őrület körülötte, a Harry Pottert meg imádom, úgyhogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!