Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "Hazug Csajok Társasága c....

A "Hazug Csajok Társasága c. (Pretty Little Liars) sorozatban "-A" monogrammal jelölt személy az ki? Alison él, vagy tényleg meghalt a sorozatban? Alison "-A"?

Figyelt kérdés

2014. aug. 1. 21:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A tudatlan az te vagy itt maximum. Az eddigi válaszaid értelmetlenek, haszontalanok és még sorolhatnám. Nem is értem miért írsz ide, ha nem tudsz értelmes, hasznos választ adni? Okoskodni jöttél? A belső problémáidat rendezd le kérlek és utána írj!
2014. aug. 10. 11:02
 12/17 anonim válasza:
96%

Kedves kérdező!

Én már az 5. évadnál járok, 9., szóval eddig még nincs több rész az 5. évadban...

Figyelj, az előző válaszolók nem mondtak hülyeséget, még mindig NEM LEHET TUDNI hogy ki "-A" !!

7. évad lesz összesen, Amerikában is ugyebár, mint ahogy azt pár sorral feljebb leírtam, még csak az 5. évadnál járnak.. 7. évad végén tudjuk meg, hogy ki "-A".

Annyit mondok, hogy az első évadban Mona volt "-A", utána valaki ellopta tőle a szerepet, vagy mi.

Ezra, az angol tanár nem volt "-A" ő csak egy könyvet írt Alisonról..

Tehát mégegyszer leírom, még nem tudjuk ki "-A".

Szerintem közülük valaki: Wren; Melissa; Jenna; vagy egy ikertesó.. Az utóbbit úgy értem, hogy a könyv szerint (A SOROZAT NEM KÖVETI A KÖNYVET!!!/ Alisonnak volt egy ikertesója, Courtney... erről olvashatsz.. szóval lényegében lehet egy ikertesó is, habár nem hiszem..

Remélem segitettem! :)

Üdv: Egy PLL-fan ;)

2014. aug. 10. 19:45
 13/17 A kérdező kommentje:
A kérdésemre megfelelő választ adtál! Köszönöm!
2014. aug. 10. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Még a 12. válaszhoz annyit írnék, hogy Tammin Sursok (Jenna) nyilatkozta hogy valakinek lesz egy ikertestvére, aki biztos hogy nem Alison lesz. :)
2014. aug. 12. 19:01
 15/17 anonim válasza:
Mint màr ezt sokan mondtàm, nem lehet tudni , hogy ki A!
2014. aug. 17. 15:50
 16/17 anonim válasza:

-A az Cece Drake,aki Alison egyik barátnője s ugye ő volt a Piros Kabátos.Kiderül róla az is,hogy ő valójában Charlotte DiLaurentis,Jason ikertestvére(ebből adódóan Spencer féltestvére,mert ugyanaz Spence és Jason apja).Tovább bonyolódik a helyzet azzal,hogy ő iagzából Charles DiLaurentis,csak (azt hiszem) átműtette magát.

Tehát,nem Alison -A

Alison,pedig él,mert miután az anyja elásta a kertben,Mrs.Grunwald kihúzta őt és elvitte a kórházba,de megszökött és valahogy Monához került.Mona mondta neki,hogy meneküljön el -A elől.Ali tanácsokkal látja el Monát,hogy kerülje el,hogy továbbra is ő legyen Lúzer Mona.Ezután Ali eltűnik,majd a 4.évad végén a lányok rátalálnak és mikor Shana (akire azt hitték hogy ő -A)meghalt,mert Aria megölte (Shana meg akarta ölni a lányokat,Aria pedig védekezett),hazarángatták Alit aki a rendőrségnek azt hazudta,hogy elrabolták,mert nem akarta elmondani,hogy menekült.

Alison sírjába pedig Bethany Youngot temették el,a Radley egyik 17 éves betegét (aki amúgy sokat rajzolt).

De kiderül ugye,hogy nem Shana volt -A mert miután,felrobban Jennáék háza (senki nem hal meg) a csajszik üzeneteket kapnak -A-tól.

U.I.:Lehet hogy némi pontatlanság van a válaszomba,de nagyjából ez a sztori

2016. jan. 25. 19:12
 17/17 Madisoncovenx válasza:
Legutolsót kijavítanám. Cece és Jason nem ikertestvérek. Cece Mary Drake és Ted lánya tehát Jasonnel semmilyen rokoni kapcsolatuk nincsen. Cece Spencer féltestére és Spencernek van ikertestvére Alex nem pedig Jasonnek.
2020. jan. 11. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!