Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ilyen doramáka tudtok nekem...

Ilyen doramáka tudtok nekem ajánlani?

Figyelt kérdés
Hello :)) Kizárólagosan is csak ilyen doramákat keresek!! Jó japánban,koreaiban,taiwaniban csak ez legyen a lényege.Iskolás legyen,és szinte mindenben hasonlítson ebbe a videoklippen történő eseményekre:BTS Boy in luv,vagyis hogy a jó kislányba bele szeretnek a rossz fiúk stb. de ne legyen annyira csöpögős és ne legyenek benne természet feletti lények sem vagy történések!Iskolában játszódjon.És fiatalak vagyis 14-től 16 éves korig lehetnek benne.Ne legyen benne olyan nagy huza vona mert az már egy idő után idegesítő.És ugyan ilyen bandák legyenek stb.Lécci ténleg nézzétek majd meg a klipet :)És csak magyar feliratos legyen és online lehessen nézni vagyis ne ilyen le töltős legyen!! Köszike előre is a válaszokat :))

2014. júl. 30. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyéb kritérium? Vagy "csak" ennyi van? Ne haragudj, de ilyen filmet lehetetlen találni. Keress magadnak, vagy nézegesd a klipet.
2014. júl. 31. 19:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Már bocs de én azért írtam ki ezt a kérdést mert én ilyet doramát keresek. Nah most ha te nem tudtál mondani akkor minek írsz? Nem azért raktam ki ezt a kérdést hogy ilyeneket írj, mert én erre nem vagyok kíváncsi.Remélem felfogtad amit írtam nem úgy mint a kérdésemet :)!!
2014. júl. 31. 22:07
 3/6 anonim válasza:

"vagy nézegesd a klipet" xDD ez is egy jó ötlet

Nem láttam még, nem tudom teljesen megfelel-e az elvártaknak, de próbáld meg ezt:

[link]

2014. júl. 31. 23:27
 4/6 anonim válasza:
énis ilyenket keresek segitsen már valaki.. :D
2014. aug. 23. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg túl sok a kritérium, ilyen sorozat szinte biztos, hogy nincs.

1. A tiniknek szóló doramáknak tanító szándéka is van, vagyis kizárt, hogy egy csomó "tini-gengszter" beleszeressen egy lányba.

2. A 14-16 éves kort is elfelejtheted, mert az ennyi idős karakterek sokkal gyerekesebbek, nem rosszfiúk.

Esetleg ami erre hasonlít, az a Boys Over Flowers vagy talán még a Heirs. De mindkettőben 18 körüliek a karakterek, de a szegény, ártatlan lányba beleszeret a rosszfiú. Viszont szerintem mindkettőben sok a huza-vona, és elég csöpögősek is... De szerintem ezek állnak legközelebb a kívánságodhoz...

2014. aug. 23. 21:41
 6/6 anonim válasza:

Szia, ilyen dorama talán a shiritsu bakaleya koukou, bár a romantikus szál nem túl erős, mivel a szereplők fiatalok, de nagyon jó

ilyen dorama tényleg nincs túl sok, inkább animék között keresgélj, 1-2 anime után már észre se fogod venni, hogy nem élő szereplős

2014. szept. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!