Ilyen doramáka tudtok nekem ajánlani?
"vagy nézegesd a klipet" xDD ez is egy jó ötlet
Nem láttam még, nem tudom teljesen megfelel-e az elvártaknak, de próbáld meg ezt:
Tényleg túl sok a kritérium, ilyen sorozat szinte biztos, hogy nincs.
1. A tiniknek szóló doramáknak tanító szándéka is van, vagyis kizárt, hogy egy csomó "tini-gengszter" beleszeressen egy lányba.
2. A 14-16 éves kort is elfelejtheted, mert az ennyi idős karakterek sokkal gyerekesebbek, nem rosszfiúk.
Esetleg ami erre hasonlít, az a Boys Over Flowers vagy talán még a Heirs. De mindkettőben 18 körüliek a karakterek, de a szegény, ártatlan lányba beleszeret a rosszfiú. Viszont szerintem mindkettőben sok a huza-vona, és elég csöpögősek is... De szerintem ezek állnak legközelebb a kívánságodhoz...
Szia, ilyen dorama talán a shiritsu bakaleya koukou, bár a romantikus szál nem túl erős, mivel a szereplők fiatalok, de nagyon jó
ilyen dorama tényleg nincs túl sok, inkább animék között keresgélj, 1-2 anime után már észre se fogod venni, hogy nem élő szereplős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!