Létezik ilyen anime? Tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Szerepeljen benne két fiútestvér mint főszereplők. (Már az is kérdéses, hogy ilyen van-e... FMA-t, FMP-t ismerem szóval Elrikéket ne.) Az egyiküknek legyen valami betegsége. (Érdekes megfogalmazás....) Szóval hasson ki ez az öccse/ a bátyja életére.2014. júl. 29. 15:37
1/7 anonim válasza:
Hááát, olyat tudok hogy 2 fútestvér és egy húg, a húg beteg, és ez hat ki a fiúk életére. A mawaru penguindrumra ránézhetnél ^^"
2/7 A kérdező kommentje:
Máris nézem :D Köszi! ^^
2014. júl. 30. 10:18
3/7 anonim válasza:
Brothers Conflikt... Mondjuk ebben nincs betegség. Azt hiszem. Ez vígjáték :)
4/7 anonim válasza:
Az Ao no exorcist-ben egy fiú testvérpár a főszereplő... Betegség nincs benne, hacsak az nem számít annak, hogy ők Sátán "fattyai".. :)(Az elején csak az egyik srácon látszanak a 'tünetek', és ez kihat a másik fiú életére is.)
5/7 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: köszi, ezt ismerem.^^"
3. válaszoló: köszi, máris utánanézek! :D
2014. júl. 31. 12:31
6/7 anonim válasza:
Olyat ismerek, amiben fiú-lány testvérpár szerepel, és a kishúga beteg.. Code Geass, ami szerintem egy alapmű :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :D Nem számítottam ennyi válaszra... de még jöhet, hátha lesz olyan is, amire először gondoltam! :D
2014. aug. 2. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!