A két pasi meg egy kicsiben Jon Cryer (Alan Harper) -t miért állítják be akkor lúzernek és csúnyának?
Figyelt kérdés
Oké. Ez a sorozatban a szerepe de nem hinném h annyira csúny mint mondják félreértés ne essék nem tettszik nekem meg ilyesmi de nem értem mert ha annyira erre a szerepre kerestek valakit akkor választhattak volna mást is persze a szerepét nagyon jól játtsza. De semmi különbség nincs közte és Charlie között.2014. júl. 23. 21:26
1/3 anonim válasza:
Igazából szerintem mivel Alan-t kidobta a felesége (a saját házából), emiatt tartásdíjat kell neki fizetnie, senki sem ad neki pénz, emiatt még a valóságban is ilyen lenne bárki. Meg Charlie alapból nem bánik túlzottan jól Alen-nel.
2/3 anonim válasza:
Alan Harper nem csúnya, csak lúzer, bár ez sem feltétlenül igaz, hiszen rengeteg nővel összejött a sorozatban, és nem is akármilyenekkel. Igazából viszonyítás kérdése - ott van a bátyja, Charlie, aki jobban néz ki, gazdagabb, és szinte bármelyik nőt meg tudja fektetni, míg Alannek ez korántsem megy ennyire egyszerűen, ráadásul - mondhatni - átlagos kinézetű, és csóró (meg még fukar is).
3/3 anonim válasza:
Azért mert minden filmbe kell egy balek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!