Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pretty little liars rajongók!...

Pretty little liars rajongók! Ki van benne az A csapatban?

Figyelt kérdés

Az RTLII -n még csak a 2. évad 6. része volt. De azt tudom, hogy Mona benne van mert a 2. évad végén kiderül. (Láttam róla előzetest)Megjelentek a youtube-on olyan teóriák, hogy Aria is benne van. Érvek mellette(videóban volt):Főcímdalnál csak ő csitít, piros a körömlakkja, Ezranal ő használt az egyik részben írógépet és egyszer A levelet küldött nekik-írógéppel írtat, egyik későbbi részben ablakra leírja a nevét és A-nak is olyan az írása mint Arianak. Ez igaz? Tényleg ő az? Végülis úgy indul a sorozat, hogy ő elutazik egy évre..ki tudja mit csinál ott, miért jönnek haza pont most, és egyébként is Alison bunkón viselkedett Ariaval(apja lebukik a kocsiban,stb.)

Elképzelhető hogy bosszút áll..

De azért remélem ez csak egy téves teória.

ezek az ok a videók:

https://www.youtube.com/watch?v=YrMl-b8p-XE

https://www.youtube.com/watch?v=0oz9SRr_45s

2014. júl. 23. 14:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Valaki megtudna mondani , hogy ki mikor csatlakozott az a csapathoz? Melissa, Shana, Lucas, Mona - rajtuk kivul meg ki van?
2014. aug. 1. 23:14
 12/12 anonim válasza:

Tudom jókor írok...XD

De idáig benne volt Mona, CeCe, és ugye A.D.-ről nem tudni, kicsoda.

Legalábbis még. A 7. évad 12. részénél tartok.

A hetedik évad elejétől megváltozott a főcímdal (nem jut eszembe a szó bocsi) és minden részben más mutat "Shh-t".

Mégegyszer sry a késői válaszért ami szerintem már nem aktuális (remélem nem hiányos).

További szép estét!

2017. ápr. 28. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!