Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valakit érdekelnek a koreai...

Valakit érdekelnek a koreai sorozatok?

Figyelt kérdés
Ha igen, van egy tökjó blogom, ahol részletes ismertetőt, színész és sorozat kritikát írok. Vannak idézetek a sorozatokból, hozzá tartozó ost és a többi. Ha érdekel írj,és elküldöm a linket !
2014. júl. 23. 03:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Én imádtam a történelmi sorozatokat: A korona hercege, a királyi ház titka, a palota ékköve, A Shilla királyság. Sajnos többet nem vetítettek nálunk tudtommal.
2014. júl. 23. 13:14
 2/5 A kérdező kommentje:
De feliratosan rengeteg sorozat van fennt!
2014. júl. 23. 13:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Szóval tudsz nézni :)
2014. júl. 23. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Feliratosan nem nagyon szeretjük a filmeket. És vannak hasonló történelmi sorozatok is?
2014. júl. 23. 13:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Pedig feliratosan sokkal jobb, a kifejezőerő miatt. Történelmi sorozat amit én láttam és nagyon tudok ajánlani az a The Moon embraces the Sun ( Kim Soo Hyun-nal ) és a nagy kedvencem: The Princess Man ( Park Shi Hoo-val ). Az utóbbi nagyon szép sorozat.

Az oldalamon találsz még sorikat : [link]

2014. júl. 23. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!