American Horror Story 1? Ezt nem igazán értem.
Violett anyja azt hitte,hogy a bőrruhában a férje van,ezért nem tiltakozott,így ez szerintem nem számít erőszaknak.
Már régebben néztem az első évadot,így arra nem emlékszem,hogy valójában Tate vagy valaki más volt a ruha alatt.
Amerikában több a vallásos ember,lehet azért fordították így.
Mert ott már ez is erőszaknak számít,hiába beleegyezett.
Ott kicsit "erkölcsösebbek" az emberek.
Ettől függetlenül nem nemi erőszak.
Inkább megtévesztéssel történő szex.
Mondjuk amikor vkinek a piájába drogot raknak és szexel vele az sem erőszak,de mégis akaratán kívül történt.
Más kérdés,hogy ilyen esetben lehet az illető nem fog vádat emelni,mert cikinek érzi,hogy a férje gumiruhában izélgeti és még a szemét sem ismeri meg:DD
Meg azért aki a saját párját nem ismeri meg.Már csak alkatra is kiszúrnék még 5 cm különbséget vagy az alkatot.
Azért akit ismersz,főleg szexuálisan,teljesen tudod milyen a teste formája.
Azért ilyesmire nagyon kicsi az esély,minumum,hogy nagyon ittasnak kell lennie,hogy az ember összekeverje a férjét a szomszéd Pistával:DD
De itt az alany beleegyezett.
Eszméleténél volt,sőt élvezte is:D
Szerinted ez erőszaknak minősül?
Jó,hát nem tudta ki az.De hát ez van:d
Azért ez eléggé irreális.Ki nem ismeri fel a partnerét?
Ha bedrogoznak az teljesen más,mivel nem vagy a tudatodnál,így nem is egyezhettél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!