Valami jó film és tipp h mit csináljak a nyáron? 13/L (filmbe csak vígjáték)
Figyelt kérdés
Nyár van és eléggé unalom van szval bent ülök a szobába többnyire és nem megyek sehova és ez elég zavaró ha arra is tudnátok mit írni h mit csináljak a nyáron lehetőleg ami kint van a szabadba akkor azt nagyon meg köszönném:) visszatérve a filmekhez: Hát ehhez hasonlókra gondoltam: Bajos csajok 1,2; Aquamarine; Tengerparti Tini Mozi; LOL ; Totál beépülve..stb..ezeket már láttam..ehhez hasonlókra gondoltam tudtok valamit.?2014. júl. 20. 18:49
1/3 anonim válasza:
Menj el kapálni a szomszéd kertészetbe. Pénzt is keresel és az életet is megkóstolhatod.
2/3 A kérdező kommentje:
a szomszéd kertészedbe? itthon is sokat segítek..én falusi vagyok..szval itt nincs semmi kertészet legközelebb berettyóújfaluba van oda meg nem megyek..
2014. júl. 20. 21:55
3/3 anonim válasza:
Kerékpárral menj el a bakonszegi Remete tóhoz fürödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!