Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Walking dead: az állatok...

Walking dead: az állatok miért nem változnak át?

Figyelt kérdés
bocsi ha már volt, keresgéltem,de sehol sem leltem választ, illetve a sorozatban sem (legalábbis én nem) világosítsatok fel, hátha csak én vagyok figyelmetlen:)
2014. júl. 20. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert biztos olyan vírus volt,ami csak az emberekre volt hatással.

Vagy mit tudom én,a forgatókönyvíró így találta ki,az állatokra meg nem is gondolt azt kész.A rendezőt pedig nem érdekelte.

Amúgy nem hiszem hogy olyan sok embert izgatna hogy az állatok miért nem "járkálók".

2014. júl. 20. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Kicsit lekezelő hangvételűnek érzem a válaszod, de azért köszönöm szépen
2014. júl. 20. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:
A sorozatban nem mondták az okát, de gondolom, valami hasonló lehet, mint amit az első válaszoló írt. Vannak olyan betegségek, amik csak emberekre ill. csak állatokra veszélyesek. Valószínű az, ami a walker-ekké teszi az embereket, állatokra ártalmatlan. :)
2014. júl. 21. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!