Aranyhaj a jégvarázsban?
Figyelt kérdés
Ti észre vettétek?
http://www.youtube.com/watch?v=Yo1mWOpRACc
A frozen és a tangled "gyártója" ha jól tudom ugyanaz. De ez nem biztos.
2014. júl. 19. 19:21
1/9 anonim válasza:
Igen. Ez elég gyakori jelenség, hogy karakterek más mesékben tűnnek fel.
2/9 Molli11 válasza:
Igen ugyanaz az alkotó. Valószínűleg azért raknak bele ilyen elrejtett elemeket hogy ne tudja senki eladni a sajátjaként. pl amikor Anna a festmények között ugraál a hintázós képen a nőnek az egyik cipője épp leesik mint Hamupipőkének. És alig látható de Oaken boltjában el van rejtve az egyik polcon egy nagyon kicsi Mikey egér
3/9 A kérdező kommentje:
A Micky egeret én is láttam. A képet majd figyelem.
2014. júl. 25. 13:21
4/9 A kérdező kommentje:
*Mikey
2014. júl. 25. 13:21
5/9 Molli11 válasza:
egy olyan videóban láttam youtubon, hogy 17 dolog amit nem tudtál a frozenről vagy valami ilyesmit jelent angolul
7/9 anonim válasza:
Igen és ha jobban megfigyeled Tiana a hercegnő és a békából is bent van
9/9 anonim válasza:
Én a Jégvarázsban Hófehérkét is láttam az egyik festményen, ahogyan táncol a herceggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!