Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 15 vagyok és csinálnék egy...

15 vagyok és csinálnék egy filmet de nem tudom hogyan! Mit tehetnék? (tudom viccesen hangzik de komolyan)

Figyelt kérdés
én nagyon sok horrort néztem életemben és olyanokról álmodozok hogy egyszer én is csinálok egy filmet egy nagyon jó filmet szerintem ha lenne stábom meg minden tök jó filmet tudnék rendezni ami horror amin lehet félni én életemben ezerrel kerestem a filmeket amin tudnék félni de nem nagyon találtam igazából egy csomó ötlet kering a fejemben.és szerintem sikerülne is. nem tudom hogy mit hogyan kezdjek el tanulni vagy csinálni. tehát valami ötlet! nem vagyunk nagyon gazdagok inkább ilyen normális családban vagyok.15/F
2014. júl. 16. 17:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Először írd meg a forgatókönyvet.

Valahogy így néz ki egy forgatókönyv:

[link]

Ha tudsz angolul Lloyd Kaufmannak vannak könyvei arról, hogyan csinálj filmet minimális pénzből, bár nem tudom mennyire hasznosak.

Kezdj el tapasztalatot gyűjteni, ha egy egyszerű kamerával amatőr filmeket csinálsz bármiről a barátaiddal, abből is sokat fogsz tanulni, James Rolfe (Angry Video Game Nerd) is így kezdte.

2014. júl. 16. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!