A Vissza a jövőbe című filből lenne pár kérdésem?
Figyelt kérdés
Sziasztok, néhány dologra felfigyeltem mikor néztem ezt a filmet (fent látható a címe, különben az első részét néztem). Mikor Marty visszamegy 1955-be, majd találkozik Dr. Brown-al akkor megmutatja neki a jogosítványát és azt mondja hogy "nézze Doki 2 év múlva jár le". Tegyük fel Marty 17-18 éves lehet és tudomásom szerint 10 évig tart a jogosítvány, majd meg kell hosszabbítani. Akkor most Marty 7-8 évesen vizsgázott? A másik pedig, hogy mikor Marty visszatért 1985-be akkor a "régi" Martyval mi lesz, hogy visszament ő is 1955-be? Tudom fura kérdések, de azért kíváncsi lennék a válaszokra. Előre köszönöm szépen! :)2014. júl. 16. 13:44
1/2 anonim válasza:
Kaliforniában 15 és 1/2 évesen már lehetett jogosítványa és 5 évente jár le.
2/2 anonim válasza:
Amcsiban asszem iskolai tananyag a jogsi és lehet az elsőt csak pár évre adják ki.
"Gondolkozz 4 dimenzióban" :) a régi Marty úgy ment vissza ahogy már 1x láttuk azért is nem foglalkoznak vele külön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!