Ki játszik gitáron és ki énekel itt?
Tudom, hogy Chuck Berry az eredeti előadó
arra lennék kíváncsi, hogy ebben a verzióban ki adja elő :)
http://www.youtube.com/watch?v=S1i5coU-0_Q
Beírod a gugliba, hogy
who played johnny b goode in back to the future
Töltsd le a filmet (ha csak youtubeon nincs fent a legvége)
A film végén amikor végig megy az egész stáblista, fel szokták sorolni a filmben elhangzott zeneszámokat, szerzőt és eladót külön megemlítve! ;)
Hát ha ez neked egyszerűbb, mint beírni egy mondatot a gugliba... :)
Az a keresés mindjárt kidobja az eredményt, én megnéztem.
köszönöm a válaszokat! :)
Mark Campbell nevét dobta ki amúgy
4-es vagyok. persze hogy nem egyszerűbb!
Csak gondoltam elég butának kell lenni ahhoz, hogy itt tegyen fel kérdést, mielőtt simán beírta volna gugliba. Reméltem hogy ez már rég megtörtént :P
Csak nem találta.. ezért írtam más megoldást.
Nem vagyok buta. Kikérem magamnak. Csak eddig nem találtam.
De remélem nem baj, hogy feltettem a kérdést egy ilyen oldalon, amit erre találtak ki, és ahol minden második kérdésre az a válasz, hogy google a barátod.
Legközelebb majd olyan kérdést teszek fel, amit előttem már húszezren feltettek, az biztos sokkal jobb lenne.
Mert az igazság az, hogy a google a barátod. A legtöbb kérdést pár keresőszó beírásával fél perc alatt meg lehet válaszolni.
A keresőszó kitalálásához meg nagyjából józan paraszti ész és minimális angolnyelvtudás elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!