A Vámpírnaplók könyvek és a Stefan naplója könyvek között van összefüggés?
Szerintem nem sok közük van egymáshoz. A Stefán naplója az 1800-as évektöl irja le a történteket, Katherina-nel és testvérével való viszonyát stb.. Szerintem inkább kötődik a Tv sorozathoz mint a könyvsorozathoz. (Már csak azért is mert a Vámpírnaplók könyvekben Katherina (és Elena) haja szőke, A Stefan naplójában meg sötét.)
Én például a Vámpírnaplókkal kezdtem de szerintem mindegy a sorrend. AStefán naplója egyébként kicsit esménydúsabb volt igy a 3 könyv együtt mint például a Vámpírnaplók első pár része. Annak elennére, hogy a sorozat nagyo sikeres lett, sokaknak nem tetszett a könyv (plussz ugye teljesen másról is szól). Az első párkönyv tényleg nem nagy szám, de aztán beindulnak az események.:) Nekem már az összes magyarul kiadott rész meg van ésimádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!