A The Originals az jó sorozat? Mi a véleményetek róla? Akkor is érthető, ha a Vámpírnaplókat nem láttam?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 18:54
1/10 anonim válasza:
Igen ,jó sorozat és érteni fogod úgy is ,ha nem láttad a TVD-t.
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. júl. 10. 19:21
3/10 anonim válasza:
Szerintem is jó sorozat, de miért nem nézed meg a Vámpírnaplókat? Érteni fogod anélkül is, de mégis van, hogy összekötik őket. Nem túl gyakran, de van, hogy Klaus Mystic Fallsban volt, úgyhogy megjelenik a Vámpírnaplókban, aztán erről szó is van az Ősökben, hogy ott volt. :D Tehát, szerintem nézd meg a Vámpírnaplókat is. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, hogy megnézem, csak sokszor hallottam, hogy a The Originals az jobb..a Vámpírnaplókat is megéri megnézni?
2014. júl. 10. 20:18
5/10 anonim válasza:
A vámpírnaplók jobb ,mint az originals.
Érdekesebb , na meg aztán több relytély meg megoldandó probléma. Több a titok .
Szerintem is nézd meg a Vámpírnaplókat is ,de ha mégsem akkor is érteni fogd az Originals-t.
6/10 anonim válasza:
Szerintem èrdemes megnézni a Vámpírnaplókat is én személy szerint azt jobban szeretem mint az TO-t. Megtudod érteni az originalst akkor is ha nem nézed meg a vámpírnaplókat de én ajánlom hogy nézd meg :)
7/10 anonim válasza:
Személy szerint a vámpírnaplókat imádtam egészen a 4. évad végéig aztán az 5. évadban kb nem szólt semmiről csak az erőltetett maszlag ment végig... A The Originalsnak pedig teljesen új letisztult storyja van ami eléggé izgalmas (olyan mint amelyik a tvd volt az elején) :D
8/10 anonim válasza:
A vámpírnaplók izgalmasabb ! Az originals az jól indult , aztán finoman szólva elbaszták ...
A végére aztán megint jóbb lett ,de van pár rész ,ami szerintem semmitmondó volt.
9/10 anonim válasza:
A vámpírnaplók 5. évadjának csak az utolsó részei voltak jók a többi mind unalmas volt ezzel szemben a To egyfolytába izgalmas :D
10/10 anonim válasza:
Sztem a The Originals sokkal eseménydúsabb sorozat ,mint a Vámpírnaplók, mondjuk sokkal összetettebb sori! De és mind a kettőt IMÁDOM!! Ja és sztem kb. a 4.évad 20.részéig nézd a Vámpírnaplókat ,mert akkor megy el Klaus New Orlins-ba ,na sztem ,úgy érdemesebb elkezdeni a The Originalst.😘😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!