Csak szerintem van túlajnározva Piton karaktere?
Figyelt kérdés
A 7.kötet után mindenki Piton fan lett,még az is,aki eddig rühellte,pedig szerintem annyira nem volt jó(jellemre) karakter,hogy imádni kelljen.Mármint maga a karakter zseniális,ő van a legjobban kitalálva,én a jófiú imázs miatt lázadozok.Egyátalán nem ő volt a legjóindulatúbb karakter,megmentette Potter életét,és máris el van felejtve,hogy konkrétan egy k.cs.g volt kb.mindenkivel,amíg élt.2014. júl. 14. 16:17
11/13 anonim válasza:
Ha nem érdekel a téma, akkor miért írtad ki a kérdést?
Én itt próbálok kulturáltan válaszolni, mivel 6-8szor biztos végig mentem valamennyi könyvön, De ha nem érdekel, már itt sem vagyok. :)
További jó kérdés feltevéseket az olyan kérdésekben, amik amúgy nem érdekelnek!
12/13 anonim válasza:
ps: köszi a negatív pontokat! Biztos olyan adta, aki konstruktívan tudott hozzászólni :)
13/13 A kérdező kommentje:
Kultúráltan? Hisztizel,mint egy gyerek.Érdekel a téma(bár nem mintha sok közöd lenne hozzá),de azért annyira nem,hogy este 10-kor neki álljak nyálazni egy könyvet,csak azért,hogy valami ismeretlennel vitatkozzam.
2014. júl. 17. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!