Ha Piton arra esküdött, hogy megvédi Harry Pottert, miért nem védte meg?
Mar nem azert, de ha Pitonrol van szo, akkor nem lehet eltekinteni attol, hogy 'milyen elete volt csori gyereknek a rokonainal'. Azert csatlakozott Voldemorthoz, mert nem volt, aki annyira szerette volna, hogy segitsen neki(kiveve Lily-t, de tudjuk, hogy addigra mar osszevesztek)(meg azert, mert meg akarta buntetni azokat, akik bantottak). Es lehet, hogy az az o hibaja, hogy a Roxfortban elidegenitett magatol mindenkit, de azutan, amit 'otthon' tapasztalt, szerintem senki nem lepodik meg azon, hogy bizalmatlan az emberek iranyaba.
Szerintem sem szerette Harry-t, csak Lily fiat szerette volna megvedeni, akar az elete aran is. Azert szeretett volna meghalni, amiert a szerelme. Olyan nagy bun, nehany Cruciatus, az eletedert, es Voldemort lehetseges halalaert cserebe? Nem hinnem, ahogy azt sem, hogy Harry akar egy pillanatig is habozott volna, hogy melyiket valassza(habar tudjuk, hogy sokkal tobbet kellett elviselnie).
Szeretnem, ha valaki leirna ezt a 'szamos peldat meg ezen kivul', mert nekem most nem jut eszembe. Az mas kerdes, hogy megalazza Harry-t az orain. Nem kedveli ot James miatt(tul keson jon ra, hog yHarry Lily fia is), es nyilvan Voldemort kemekent nem lehet joban azzal, aki masfel evtizednyi szenvedesre karhoztatta az urat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!