Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak nekem nem tetszik a...

Csak nekem nem tetszik a Mirai Nikki?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy húde cukin néz ki a főszereplő lány meg minden... hát szerintem hihetetlenül nem. A srác egy pisis ratyigyerek aki folyton össze vissza bömböl akármi történik, ahelyett, hogy megpróbálná épésszel felfogni a helyzetet és egy lány elött nem picsogni... az ötödik részig jutottam de feladom. Na meg a srác szinkronja. Értem én, hogy fiatal és még csak nem is mutált, de akkor ne egy 4 éves kislány szinkronizálja már. Sohasem volt gondom azzal, ha egy fiatal gyereket egy nő szinkronizál, de ez már sok. Én vagyok az egyetlen így ezzel?
2014. júl. 10. 20:41
 1/6 anonim válasza:
Én làttam végig a mirai nikkit.A főszereplő tényleg elég nyeszlett..De a vége felé már megkomolyodik.Nekem csak az a bajom vele hogy túl sok nagyon véres jelenet van benne..
2014. júl. 10. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Annyira nekem sem tetszett. A történet még oké, de a karakterek... mindegy. A lényeg, hogy nem tetszett.
2014. júl. 10. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja, a karakterek szerintem sem valami szerethetőek. Rengeteg külföldi oldalon "elhangzott" már ugyanez a megállapítás - többszörösen. Pedig ha Yuki idegesítő jellemvonásait (naivitás, érzelgősség) nem túlozták volna ennyire el, lefogadom, hogy csomóan együttéreztek volna vele, mert az ő viselkedése volt a legéletszerűbb. Mondjuk Minenét bírtam.:D De ennyi. Ebből azért elég szar arány állítható fel, ha végigvesszük, mennyien voltak összesen. Maga a sztori egyébként teljesen rendben volt, csak hát, kedvelnünk kéne ahhoz a főszereplőket, hogy a tragédiájukba maximálisan bele tudjuk élni magunkat.

Viszont nekem nem tűnt túl soknak se a véres jelenet, se az egy jelenetre jutó vérmennyiség. Mondom ezt úgy, hogy olyan messze esek a horrorrajongó fogalmától, amennyire csak lehet. Ember, neked nem ajánlom a Végső állomást.:D

2014. júl. 20. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt vele bajom, de a grafikájával nem tudok megbarátkozni.
2014. aug. 22. 20:01
 5/6 fenui válasza:

Nos, kikerülted azt, ami miatt én többször végignéztem a Mirai Nikkit: hogy nem tudom eldönteni, hogy a Yukki-Yuno szerelemről szól-e, vagy Yuno érzelmeiről. Valószínűleg mindkettőről.

Nos, a szereplők hülyesége nem általános, és megkérdőjelezhető, (SPOILER következik!)

péel melyik isten az aki 12 érzelmi károsultat versenyeztet a saját trónjáért... ez szerintem istenről egy amolyan Sherlock-szerű szociopatát mintáz, akit csak a szórakozás izgat, mások helyzetébe képtelen és nem is akar belehelyezkedni.

Tény, hogy Yukki picsog mint egy fürdősk****, de az is, hogy életszerű volt a reakciója, pláne egy olyan sráchoz képest, aki érzelmileg távol áll a világtól, aztán hirtelen az életéért kell futnia egy olyan világban, ahol élni se élt eddig. Egyébként szerintem konkrétan a legvégére lett csak önálló akarata, addig Yuno mozgatta végig, és csak az ő akarata tartotta életben. Még be is vallják egymásnak, hogy milyen kicsinyes dolog miatt szerettek bele a másikba (Yukki- védelem, Yuno- érzelmi függés), de ez már akkor veszett fejsze nyele, mert már NAGYON szerették egymást.

Summa summarum: Engem megfogott a Mirai Nikki, egyszerűen nem bírok betelni vele, állandóan elemzem a történéseket, behelyezkedek az egyes szereplők helyzetébe, és szerintem mindannyian a személyiségükkel összhangban cselekednek.

Érzésekkel együtt 10/10, érzések nélkül 9/10 az értékelésem.

21F

2014. dec. 1. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt vele semmi bajom.
2014. dec. 21. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!