12 dühös ember?
Figyelt kérdés
Most néztem meg ezt a filmet és láttam hogy van egy másik film ugyan ezzel a címmel (1997)és az lenne a kérdésem hogy ez az '57-esnek a remake-je lenne vagy semmi köze hozzá és csak a címében van egyezés?
Amúgy nektek hogy tetszett?
Esetleg hasonló filmek?
2014. júl. 8. 21:20
1/6 A kérdező kommentje:
*Tizenkét dühös ember
2014. júl. 8. 21:21
2/6 anonim válasza:
Nekem tetszett a film, és igen a '97-es az egy remake.
3/6 anonim válasza:
Én még csak a '97-es remaket láttam, nekem tetszett.
4/6 anonim válasza:
Nekem is tetszett, de én egyébként is imádom a bírósági perekről szóló filmeket. Hirtelen az Egy igaz ügy, és az Ártatlanságra ítélve jut még eszembe ebben a témában, ami jó volt, de van belőle rengeteg, lehet csemegézni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat,jöhet még :)
#Utolsó
Köszi,tök jó az a watchlist :)
2014. júl. 8. 23:11
6/6 anonim válasza:
Remek film az 57- es az eredeti a többi csak remake, kár hogy manapság már nem csinálnak ilyet, sokkal jobb mint a mostani Holyvoodi csihi-puhik amikben a történet szinte 0, Kössz a listet megnézek párat amit nem láttam de a 12 dühös ember annak aki nem látta nem mindennapi érzést ad :) Már aki szereti a hasonló témájú filmeket, kérlek ha találtok hasonlókat irjátok le ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!