Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Violetta! Mi a véleményetek?

Violetta! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

1. Leonról?

2. Jade-ről

3. Germanról?

4. Diegoról?

2014. júl. 8. 20:24
1 2
 11/15 vilu fan válasza:

1. Leon:

Violettával nagyon kedvesen nánik és inkább lenne szomorú és nagynehezen eltűrné Thomast Violetta közelében, (ami nem lenne könnyű, mivel gyűlöli Thomast) minthogy Violettának lelki fájdaat okozzon, bár néha kicsit aranyosan nagyképű ami annyira nem taszító.

2. Jade:

Jade nem gonosz, őt nem érdekli Germam vagyona sem, csupám a bizomytalansága kézteti gonoszságra Angie-vel szemben. Nagyon hülye amitől belehet...

3.German:

Nem tartozik a kedvenceim közé, de megétem, hogy nem tudja elmondani a lányának az igazat, és az Angie, Violetta és German közti veszekedést felesnegesnek tartom, mert ugyamazt csinálják

2014. júl. 14. 22:17
 12/15 vilu fan válasza:

1. Leon: Violettával nagyon kedvesen nánik és inkább lenne szomorú és nagynehezen eltűrné Thomast Violetta közelében, (ami nem lenne könnyű, mivel gyűlöli Thomast) minthogy Violettának lelki fájdaat okozzon, bár néha kicsit aranyosan nagyképű ami annyira nem taszító. 2. Jade: Jade nem gonosz, őt nem érdekli Germam vagyona sem, csup

ám a bizomytalansága kézteti gonoszságra Angie-vel szemben. Nagyon hülye amitől belehet... 3.German: Nem tartozik a kedvenceim közé, de megétem, hogy nem tudja elmondani a lányának az igazat, és az Angie, Violetta és German közti veszekedést felesnegesnek tartom, mert ugyamazt csinálják. Azt is mefértem, hogy nem szeretné, hogy a lánya az anyka nyomdokaiba lépjen de ha egyszer azt szetetné... Szerencsere a vegen jo utra tert

Diego

Ot anmyira nem ismerem bar a kinezeterol itelve hatso szandeja van szerintem

Na ezt gondolom roluk legyszi ertekeld

2014. júl. 14. 22:23
 13/15 anonim válasza:
Hanyok az egesz sorozattol undorito
2014. júl. 18. 18:08
 14/15 Lyla129 válasza:
1. Szerintem Leon és Violetta összeillenek!Leon néha kicsit gonosz de szerintem jó szereplő!
2014. júl. 20. 13:55
 15/15 anonim ***** válasza:
A Violetta egy túljátszott szappanopera szintű maszlag. Nincs benne semmi olyan amit lehetne élvezni! Csak van az a csaj és annak a kényeskedését mutatják be. Komolyan amikor bekapcsolom a TV-t és éppen látom amint szegény lányt ideggörcsrángások kínozzák a reflektorfényben legszivesebben a pofájába tudnám vágni a távirányítót. Még az 1.-sök is azt nézik! Mindenkinek violettás táska violettás póló violettás cipő violettás haj violettás smink violettás anyajegy violetta alakú szar.....
2014. okt. 29. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!