Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a "Wander a...

Mi a véleményetek a "Wander a galaktikus vándor" című sorozatról?

Figyelt kérdés
Én eddig 5 részt láttam, ezek: A legnagyobb, A tojás, A piknik, Szökevények, A fogoly. Ezek alapján szerintem egész jó kis sorozat, a piknik első fele és a tojás című rész kifejezetten jó volt, egyedül a szökevények, ami nem volt annyira. Viszont a port.hu-n nem értékelték valami magasra. Tehát most arra lennék kíváncsi, hogy kinek miért tetszik illetve nem tetszik. Inkább az utóbbira vagyok kíváncsi.
2014. júl. 6. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én csak ennyit értek a főcímdalból: ,,Wander ő a vándor........Bátor ámde jámbor" vagy valami ijesmi. Nekem csak azok a részek nem jönnek be igazán, ahol Undi Nagyúr és őrszemei a főszereplők.
2014. nov. 30. 09:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Úgy fest, hogy leveszik a műsorról. Ma adják utoljára. :-(
2015. jan. 4. 17:38
 13/16 anonim ***** válasza:
:( Kár. Az Indavideón fenn van pár rész.
2015. ápr. 7. 09:40
 14/16 CaptainSkicc válasza:
Kicsit későn vagyok, de szerintem nagyszerű. Én minden percét imádtam és sajnálom, hogy ilyen későn találtam rá. Sokat tanulhat belőle az ember, vagy szimplán egy rossz nap után is igazi kis felfrissülés. A karakterek mellesleg nagyon édesek. Most lett vége a 2. évadnak (és éppen azért harcolunk ( [link] hogy a Disneynél a nagyfőnökök megengedjék, hogy legyen 3. évad (mivel a rendezőnek, Craig McCracken-nek tervei voltak egy 3. évadra, de valaki a Disney-nél nemet mondott rá, mivel "nem elég a nézettség" vagy valami ilyesmi))
2016. júl. 1. 22:32
 15/16 CaptainSkicc válasza:
(Ez a link jó verziója, bocsi [link] :) )
2016. júl. 1. 23:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Sikeresen végignéztem a sorozatot angolul, és nem bántam meg! A 2. évad kissé komolyabb ( nem sokkal), és Dominator az egyik legjobb fő gonosz, akit valaha láttam mesesorozatban. Mindig felvidít ez a sorozat, de unaloműzésre is kiváló szerintem. Kár, hogy nem lesz 3. évadja, pedig véleményem szerint jobb, mint a Disney egyforma élőszereplős sorozatai :(
2016. dec. 30. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!