Mi a véleményetek a "Wander a galaktikus vándor" című sorozatról?
Én nagyon szeretem azt a mesesorozatot,
szerintem nagyon aranyos,vicces és
jó nézni.Láttam a doboz című részét,
sokat nevettem azon.Azonban
több részt is láttam már, de mind
nagyon tetszett. :)
L/11
A főcímdal szövegét rajtam kívül mindenki érti? Vannak részei amik magyarnak hangzanak, viszont úgy általában számomra érthetetlen.
Egyébként a rajzfilm maga szerintem is aranyos és vicces. (29,n)
"A főcímdal szövegét rajtam kívül mindenki érti? Vannak részei amik magyarnak hangzanak, viszont úgy általában számomra érthetetlen."
Mert nagy része nem is szöveg, csak dúdolás. ;)
Szerintem is aranyos, vicces sorozat, de először egyáltalán nem jött be. Kicsit erőltetettnek éreztem eleinte a humort, olyan volt, mintha egy Cartoon Network-féle, random humorra operáló rajzfilmet akartak volna leutánozni. De végül is ráéreztem a stílusára. Szóval nem vagyok úgy elájulva tőle, mint a rajongói, de nem is mondom, hogy nem tetszene.
Na, úgy fest, hogy van tábora, csak az ellentábor hangosabb. :-)
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy szeretem, de nem annyira, hogy egész nap azzal legyek eltelve.
Én amúgy belegondoltam, hogy ha az alkotó, Craig McCracken, nem jött volna a Disney-hez, akkor ez most a Cartoon Network-ön futna (talán innen a Cartoon Network érzés), mert ő korábban nekik készített sorozatokat (Pindúr Pandúrok, Fosterék háza képzeletbeli barátoknak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!