Nem késő elkezdeni az EREDETI DVD-k gyűjtését?
Mivel úgy hallottam,hogy pár év és Bluray-t gyártanak csak.
Akik töltik a filmeket nem szeretném a baromságaikat hallgatni!
van rá felesleges pénzed?
akkor fogod magad,bemész egy boltba,megveszel 200 eredetit,és van gyüjteményed...
de minek..
én se veszek 10e forintokért.:)
1.válaszoló nem gondoltál arra,hogy mi lenne ha te csinálnál filmeket és a te filmedet töltenék le?Csak gondolkodj...
Nyilván csak megtiszteli annyival a film készítőit, amiket érdemesnek talál erre, hogy legalább ennyivel támogatja őket, mert még több olyan filmet szeretne nézni. Így van ez PC játékkal is és főleg a zeneiparban...
A Blu-ray jelenleg elég drága, és szerintem nem is fogja hamar kiszorítani a DVD-t, de ez csak egyéni vélemény.
Kérdező! Nehogy már sajnáld a hollywoodi filmstúdiókat! Így is egy csomó film után több száz millió dollár profitjuk van... Persze ami nagyon jó film azt én is megveszem (ritka manapság a nagyon jó film), de nem a stúdiók miatt, hanem magam miatt.
Nah, hogy ne csak offoljak: sztem várj egy kicsit és mikor már a bluray dvd-k normális áron lesznek kaphatóak, akkor kezd el gyarapítani a gyüjteményed. Bár, ha vannak a kedvencek között régiek, akkor azt most is megveheted, mert annak a minőségén már nem nagyon lehet javítani.
Blu-ray még egy ideig háttérbe szorul, de külföldi oldalakon szavazás alapján xvid-et 5-6%-al többen töltenek le, mint blu-ray-t.
Úgyhogy elég egálba vannak.
2-3 év és az lesz már a vezető szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!