Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem késő elkezdeni az EREDETI...

Nem késő elkezdeni az EREDETI DVD-k gyűjtését?

Figyelt kérdés

Mivel úgy hallottam,hogy pár év és Bluray-t gyártanak csak.

Akik töltik a filmeket nem szeretném a baromságaikat hallgatni!

2010. jan. 6. 16:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

van rá felesleges pénzed?

akkor fogod magad,bemész egy boltba,megveszel 200 eredetit,és van gyüjteményed...

de minek..

2010. jan. 6. 16:22
 2/13 anonim ***** válasza:
én csak azt veszem meg eredetiben ami tényleg annyira jó és megéri, persze nem 10e Ft-okért, megvárom míg lejebb megy az ára.
2010. jan. 6. 16:25
 3/13 A kérdező kommentje:

én se veszek 10e forintokért.:)

1.válaszoló nem gondoltál arra,hogy mi lenne ha te csinálnál filmeket és a te filmedet töltenék le?Csak gondolkodj...

2010. jan. 6. 16:31
 4/13 anonim ***** válasza:
hát nyilván letöltöd megnézed mielőtt megveszed. a legtöbben nem engedhetik meg maguknak a zsákbamacskát, hogy megveszik úgy eredetiben, hogy előtte nem látta még soha.
2010. jan. 6. 16:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Nyilván csak megtiszteli annyival a film készítőit, amiket érdemesnek talál erre, hogy legalább ennyivel támogatja őket, mert még több olyan filmet szeretne nézni. Így van ez PC játékkal is és főleg a zeneiparban...

A Blu-ray jelenleg elég drága, és szerintem nem is fogja hamar kiszorítani a DVD-t, de ez csak egyéni vélemény.

2010. jan. 6. 16:39
 6/13 anonim ***** válasza:
sosincs későn:)
2010. jan. 6. 16:44
 7/13 anonim ***** válasza:

Kérdező! Nehogy már sajnáld a hollywoodi filmstúdiókat! Így is egy csomó film után több száz millió dollár profitjuk van... Persze ami nagyon jó film azt én is megveszem (ritka manapság a nagyon jó film), de nem a stúdiók miatt, hanem magam miatt.

Nah, hogy ne csak offoljak: sztem várj egy kicsit és mikor már a bluray dvd-k normális áron lesznek kaphatóak, akkor kezd el gyarapítani a gyüjteményed. Bár, ha vannak a kedvencek között régiek, akkor azt most is megveheted, mert annak a minőségén már nem nagyon lehet javítani.

2010. jan. 6. 16:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Blu-ray még egy ideig háttérbe szorul, de külföldi oldalakon szavazás alapján xvid-et 5-6%-al többen töltenek le, mint blu-ray-t.

Úgyhogy elég egálba vannak.

2-3 év és az lesz már a vezető szerintem.

2010. jan. 6. 20:11
 9/13 anonim ***** válasza:
A letöltés nem mérvadó, azért azt töltik mert van helyük, nagy a sávszél és baromi jó a kép minőség. A blu-ray nagy akadálya jelelneg az ,hogy egy olvasó is piszok drága és egy üres lemez sem 200 Ft, hát még ha lenne rajta adat is ami plusz pénz, jelenleg keveseknek van arra pénze, hogy sznobságból, annyi minoseg javulas erdekeben 10-15-szörös áron vegyenek meg valamit.
2010. jan. 6. 20:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Sose késő elkezdeni mivel hosszútávú érték marad a dvd, ráadásul a blu-ray lejátszók olvassák a dvd lemezeket is. Viszont aki manapság kap észbe, az rengeteg ritkaságról, gyűjtői kiadásról lekésett, és itt a kiadáson van a hangsúly nem a filmen. Ajánlom a www.xpress.hu oldal fórumát és webshopját itt sok dvd gyűjtő van jelen.
2010. jan. 7. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!