Vannak itt Star Wars rajongók?
Én az vagyok, kedvencem a III. rész, meg persze Anakin Skywalker/Darth Vader, meg a VI. rész.
Nekem bejött ez az előzmény trilógia, szerintem tök jó, hogy megtudjuk mindennek az előzményét, meg az is jó, hogy fel vannak újítva és szebb a képminőség a régieknél, mint például Anakin Skywalker szelleme a VI. részben.
Igazából azért van ez a kérdés, mert körülöttem ugyan szerették, meg nagy szám volt, de mára nagyjából túlléptek rajta, és úgymond lejárt lemeznek tartják, holott nekem még mindig a kedvenc filmem, és nagyon várom a VII. részt, reméljük ez mindenkiben visszahozza majd az első hat részt is.
Nektek kedvenc rész?
Idézet?
Jelenet?
Megható/vidám jelenet?
Kedvenc karakter?
Bejött-e az előzmény?
Igazából beszélgetni szeretnék a Star Warsról, mert nem tudok már senkivel.
Vannak lányok is? :DD
Utólag annyi, hogy bejött nagyon az előzmény, szerintem a szereplők a legeslegjobb választások voltak, mondjuk anakin is hasonlít rendesen a fiára.
De az tény hogy a barna hajú anakin skywalker jedi szereplője mellé nem egy olyan kis kerek fejű, szőke hajú 9 éves anakin kellett volna.
Meg valaki le tudná nekem írni az összes Star Wars filmet, mesefilmet, sorozatot, játékot sorba állítva?
Mondjuk asszem hogy a clone wars mesefilm valahol a 2. és 3. rész között van vagy mi.
Valaki leírja sorba mindet? A játékokat is.
A másik meg hogy leírjátok az összes star warsos könyvnek a címét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!