Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Pretty Little Liars-ból...

A Pretty Little Liars-ból kicsoda A? Konkrét válaszokat légyszi.

Figyelt kérdés

2014. júl. 3. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem tudja. Mivel lesz 6. és 7. évad is, ezért nem mostanában fog kiderülni.
2014. júl. 3. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
40%

Egy angol oldalon olvastam, hogy a könyv és a film szerint is elvileg, 1. Mona A, de később Ali lesz az.

Ez lehet, hogy fura, de elvileg van egy ikertestvére, és ő hal meg, nem Ali és a halálához köze van Alinak. És az már biztos, hogy Ali él és az is, hogy megtalálták a "holtestét".

Lehet, hogy kamu, de van benne logika, kivéve azt, hogy Ali anyja nem tudott az iker testvéréről.

Ha tudsz angolul akkor nézd meg a forrást: [link]

2014. júl. 8. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
én tudom az 5. évadban kiderül. Nem akarom kiírni ide. Szóval ha érdekel írj privátba
2014. júl. 9. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is tudom!! Már kiderült. De mivel még lesz 2 évad, ezért az is lehet, hogy megint előkerül egy új A. :O Szóval nem tudom...valamit csak kitalálnak még, hogy ne legyen unalmas.
2014. júl. 11. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Shana volt A, de őt Aria megölte.. viszont van még több..A... Ez kiderült, de van egy nagy -A aki minden "kis" A-t irányít és az, hogy ki a nagy/fő -A az szerintem csak az utolsó évadban fog kiderülni:/:D
2014. júl. 12. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Mona volt A, aztán Toby, de csak, hogy megvédje Spencert.Aztan Shana volt meg A, de ő mar halott Aria megölte, de csak önvédelem volt. Most pedig Mona, Melissa, Lucas... Szervezkednek Ali ellen es felbukkant egy uj A.
2014. júl. 21. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja es a könyvben Ali ikre A, de akkor az igazi Alinak mar halottnak kellene lennie.
2014. júl. 21. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!