Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kicsoda A a Pretty Little...

Kicsoda A a Pretty Little Liarsban? (5. évadnál tartok)

Figyelt kérdés
Láttátok az 5. évad első részt? Most ebből tudni kéne hogy ki A? Shana vagy Jenna? Vagy valaki egészen más és én értettem félre valamit? Mert Jenna szerepelt a Pilot-ban (azt olvastam, hogy A benne volt a Pilot-ban), de egyikőjük sem "érintette" meg a lányokat (ahogy a creepy néni mondta az egyik részben)... mert szerintem Ezra azt mondta Ariának, h Shana volt ott, de ő csak azt tudta, ki volt a tetőn, nem azt, hogy ki A. Vagy nem tudom. Még mindig zavaros. Vélemények?

2014. jún. 11. 23:25
 1/6 anonim válasza:
nem lövök le poént, ha a könyv szerinti verziót nézzük, arra rákereshetsz a neten, ott a fórumozók előszeretettel beszélik ki a KÖNYV szerinti A-t. Viszont a sorozatot még két évadra rendelték be, szóval ezt még jó sokáig nem fogjuk megtudni...
2014. jún. 12. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Shana :) De am Mona is pesrze benne vol,meg Toby meg Ezra,de ők igazából jó fiúk,és nem "annyira" zaklatták a lányokat! Szerintem lesz itt más is,mivel bejelentették,hogy még 2 évad lesz,tehát sztem még lesz -A.

Mivel Shana meghalt,így lehet,hogy Mona és a csapat fogja fojtatni ezt az egészet ;)

2014. jún. 26. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Shana szerelmes Jennába,és ezért zaklatta a lányokat,viszont Aria megölte Shanat az 5.évad 2.részében(azt hiszem.
2014. jún. 26. 12:09
 4/6 Csengemenge válasza:
Mivel még jó sokáig nem fog kiderülni h ki az csak találgatni lehet! Shana nem A, csak később szállt be a buliba, ahogy Ezra, Mona és Toby se! A könyv más tészta, máshová vezetne a szálak :) Én Wrenre szavazok...Van valami furi az angolokba, rafkósak ;)
2014. júl. 10. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Charles DiLaurentis "A".
2015. júl. 5. 09:15
 6/6 anonim válasza:
Cece aki amugy Alison bátja de nemet változtatott
2017. ápr. 12. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!