Nektek kik voltak a kedvenc karaktereitek az American Horror Story-ból?
Akiket szerettem:
1.évad: Tate, Violett
2.évad: Kit, Lana, Judy nővér
Akiket nem szerettem:
1.évad: Nem tudom, mi a neve, de az a férfi akinek félig le van égve az arca
2.évad:Dr. Arthur Arden avagy Hans Gruper :DD nagyon gyűlöltem, nem tudom miért.
előző vagyok, tegnap megnéztem a harmadikat is, szóval:
Akiket szerettem: Kyle, Zoe, Queenie, Misty Day
Akiket nem szerettem: a csaj vezetékneve Montgomery volt, ilyen "filmsztár" de már nem emlékszem a keresztnevére.
En eddig csak az elso kettot lattam (vagyis most tartok a masodik evad felenel), szoval az alapjan valaszolok.
Akiket szerettem:
1. evad: Tate, Violet, Moira
2. evad: Dr. Thredson, Jude nover
Akiket nem szerettem:
1. evad: Hayden, Nora Montgomery
2. evad: Dr. Arden
1Évad: Tate, Adelaide, Constance!
2Évad: Nekem nem nagyon jött, még végig se néztem!XD De majd most talán befejezem! De viszont ott is Jessica Lange!
3Évad: Madison Montgomery.<3 a legjobb karakter, izgalmas volt, nagyon megtetszett, és maga a személyisége kinézete magával ragadó, kis BITCH WITCH! :) a többiek mind unalmasak voltak, de még Fiona is jó volt! :)
4Évad: Már most előre Maggie as Emma Roberts! <3
1. évad: Tate, Violet
2. évad: Jude, Dr. Thredson, Lana
3. évad: Zoe, Myrtle, Cordelia
1. évad: Constance (+Violet, Tate)
2. évad: Jude nővér, Lana, Kit
3. évad: Fiona (+Zoe)
Szerintem mindhárom évadban nagyon sok remek karakter van (nem is volt rossz, persze az abszolút "negatív" karaktereket nem kedveltem), de Jessica Lange valami hihetetlenül zseniális. :)
1. Tate Langdon
2. Kit Walker
3. azt sajnos még nem láttam :/
akiket nem kedveltem:
1. konstens lánya
2. judy nővér
Még csak az 1. évadot néztem végig, szóval nagyon kezdő vagyok, kérlek ezt bocsássátok meg nekem.
szóval 1. évadból az abszolút kedvencem Tate volt, de Violetet és Constance-t is bírtam. Akiket nem kedveltem azok az ikerfiúk, azok a szereplők akik meg akarták ölni az Vivent és Violetet, Hayden és Beau (ijesztő volt).
2. évadnak még nagyon az elején tartok, egyelőre Dr. Thredson-nal szimpatizálok leginkább, legkevésbé pedig Dr. Arden-nel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!