Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kedvenc idézet a Vámpírnaplókból?

Kedvenc idézet a Vámpírnaplókból?

Figyelt kérdés
Úgy értem pl,amikor a 4.évad végén Damon aztmondja Elenának,hogy "Te vagy az életem"...nekem az a kedvencem amikor Klaus Carolinenak: Tyler az első szerelmed. Én az utolsó szándékozom lenni. Bármennyit is kell várnom.

2014. jún. 26. 05:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyes szó, amit Damon mond :D
2014. nov. 1. 15:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Bonyolultan írom le, de mind1.Meg ez nem idézet, vagy mi..

Szóval az 5.évad 18.részében, mikor Damon kinyitja az ajtót Luke-nak:

- Van Bibliánk, kösz.

Meg szintén abból a részből:

(Luke)-A vezetőjük, Markos visszatért.

(Damon)-Honnan? Az énektáborból?

De mint már mondtam, ezek nem idézetek. :)

2014. nov. 2. 17:04
 13/16 anonim válasza:
100%
minden amit Damon mond. pl: 'kedves naplóm! Ma megkérdezte egy menyét hogy hívnak. Joet mondtam. Ez a hazugság örökké kísérteni fog.' amiket Elenának mond <3 meg a beszólásai
2015. júl. 17. 20:26
 14/16 Toriiiiiii válasza:
100%

,,Mi olyan különleges ebben a Bellába? Edward egy hülye." - Damon

,,Stefan mosolyog. Hívjuk a médiát!" - Damon

,,Szóval a nők a 21. században úgy öltöznek, mint a prostik?" - Rebecah

,,Érzem oké? És ez szívás." - Damon

,,Kedves Naplóm! Túléltem az első napot. Legalább 37-szer mondtam, hogy ,,jól vagyok, köszönöm", de egyszer sem gondoltam komolyan. De senkinek sem tűnt fel. Ha valaki megkérdezi ,,hogy vagy?", igazából nem is kíváncsi a valaszra." - Elena

"Kedves Naplóm! Nem is tévedhettem volna nagyobbat. Azt gondoltam, hogy mosolyoghatok, és úgy tehetek, mintha minden rendben lenne. Volt egy tervem. Meg akartam változtatni azt, aki voltam. Új személyként életet kezdeni. Valaki a múltja nélkül. Fájdalom nélkül. Valaki élő. De ez nem olyan könnyű. A rossz dolgok veled maradnak. Követnek. Nem menekülhetsz el előlük, bármennyire is szeretnéd. Csak annyit tehetsz, hogy felkészülsz a jóra, hogy amikor eljön, elfogadod, mert szükséged van rá. Szükségem van rá." - Stefan

2017. ápr. 1. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:

“Dear Diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie, will haunt me, forever.”

~Damon~

Örök kedvenc😭😂😂

2020. júl. 3. 11:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Khaterine: Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak természetes szőke?
2021. ápr. 8. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!